Købsaftale underskrevet

Kjellerupvej 31, Binderup, 6091 Bjert

328 m2 landejendom

Kontant 3.295.000 kr.

Totalt charmerende bolig


Gode udbygninger og fint jordtilliggende

Tæt på både byen og den skønne natur finder du denne charmerende perle, hvor der både er plads til, at familien kan bo i det skønne og rummelige hus, der emmer af hygge, og samtidig er der plads i udbygningerne til familiens forskellige hobbyaktiviteter såsom hestehold, arbejde på en bil osv. Der vil også være mulighed for at leje en del af bygningerne ud.
Til ejendommen hører en rigtig god indhegnet mark med indlagt vand, læskur, en stald med 5 store bokse, og en stor hal der tidligere har været brugt som ridehus. 
Dejlig stor have med mange gode frugttræer og plads til, at børnene kan lege og have en god fodboldkamp.
Selve huset rummer virkelig den pladskrævende familie, og straks du træder ind af døren i den smukke entré, fornemmer du historiens vingesus, med de flotte bjælker, de charmerende skabslåger, de gamle døre og ja, denne skønne stil fortsætter igennem stort set hele huset, hvor Christiansfelder kakkelovnen stadig bruges som supplerende varmekilde på de kolde vinterdage. Her får du dejligt store rum i hele huset, både stuer, badeværelser og værelser, der rummer plads til hele familien.
I den ene afdeling af huset er der en fantastisk teenagerafdeling med egen indgang, alternativt kan man leje afdelingen ud via Airbnb, have et hjemmekontor – ja, der er mange muligheder her.
Der er gode muligheder på denne skønne ejendom for en ekstra indtægt med udlejning af udbygningerne osv. Eller også er der plads til, at du kan have familiens egne heste på ejendommen.
Har du brug for mere jord, så kan der tilkøbes yderligere 5 ha.
Hverdagens indkøb, skole osv. finder du kort fra huset, hvor du både i bil eller på cykelstierne nemt kan komme rundt i området.
Superlativerne står i kø på denne perle, så hvis du er til en ejendom med sjæl og charme og masser af plads, så ring til os på nummer 75520933, så finder vi en tid til, at du kan se den.
10Antal rum
2007Ombygget
3Antal toiletter
33219 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Laila Broch
home Kolding Åpark

Salg og vurdering

lailab@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33