Kingstrupvej 99, Kingstrup, 5591 Gelsted

195 m2 landejendom

Kontant 1.795.000 kr.

Flot moderniseret landejendom mellem Gelsted og Ejby


Godt naboskab og smuk natur

På Kingstrupvej ligger dette fine hus i landlige omgivelser mellem Ejby og Gelsted. Huset er oprindeligt fra 1903, men fremstår i dag pænt med sine lyse mure og hvide, sprossede vinduer, der står i flot kontrast til det mørke tag, som er skiftet for mindre end fem år siden.
Stuehuset byder på 195 m2 i halvandet plan. Hjemmet er flot moderniseret med respekt for bygningens historie, hvilket især ses i landkøkkenet, hvor I både får integreret opvaskemaskine og køleskabe i de charmerende, hvide elementer samt god plads til at indrette en spisesektion. 

Herfra er der videre indgang til en hyggelig vinkelstue med flot, naturligt lysindfald hele dagen fra den sydøstvendte karnap og de sydvestvendte, franske døre. 

I entréen er der plads til vaskefaciliteter, og herfra er der yderligere adgang til endnu en rummelig stue, et værelse samt et badeværelse med spa og brus. 

Stueplan afrundes af to tilstødende værkstedsrum samt en garage med lift og praktiske epoxygulve.
Førstesalen rummer en repos og tre fornuftige værelser, og heroppe er der åbnet op til kip i alle rum for en ekstra luftig atmosfære og kig til de fine hanebånd.
I sommerhalvåret kan I nyde solen fra morgen til aften, først på træterrassen og senere på dagen i den semi-omsluttede gårdhave. Resten af den 5.140 m2 grund er nemt holdt med frugttræer og store plæner med plads til mange sjove aktiviteter og spændende muligheder for selv at anlægge drømmehaven.
Med sin gode placering mellem Gelsted og Ejby er I ikke langt fra alle livets fornødenheder, men kan hurtigt nå både indkøb, daginstitution, offentlig transport og Gelsted Skole på cykel eller i bil. Skal I pendle i bil, bliver turen til arbejde også nem med under seks kilometer til motorvejen.

Kontakt os for en fremvisning. 

5Antal rum
2003Ombygget
5140 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.597 kr.

Udbetaling

90.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,396 / 8.253 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Arne Blomstrøm
home Ejby-Aarup

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

arneb@home.dk

64462010

64462010