Kelstrupvej 36, Kelstrup, 6100 Haderslev

130 m2 landejendom

Kontant 1.695.000 kr.

Kelstrup


Moderniseret landejendom med et jordtilliggende på 2,8 ha og gode udhusbygninger

Beliggende tæt på attraktiv badestrand udbydes nu denne fine ejendom, hvor der er plads til at have heste og nyde det gode og hyggelige landliv samtidig med, at man er dejlig tæt på byen.
Her er der et godt lokalsamfund med mange forskellige fritidsaktiviteter og så er der også den meget populære friskole i Sønder Vilstrup. Man har yderligere kun 10 minutters kørsel til Haderslev.
Grunden er omringet af skøn natur, hvor man har udkig udover landskabet og man kan ofte se dyrevildt.
Grunden byder på intet mindre end 2,8 hektar, hvor der vil være plads til at hestene kunne gå på græs, køre på atv, have et minde dyrehold eller hvad man måtte ønske. Staldbygningen er i god stand og på hele 352 kvadratmeter. I 2008 blev meget af huset moderniseret, så boligen i dag står helt indflytningsklar.
Når vi åbner hoveddøren, træder vi indenfor i husets entré – herfra er der trappeforløb til 1. salen. Husets samlingspunkt er den store stue/alrum, hvor man kan samle hele familien, om det er til lektielæsning eller omkring middagsbordet, så er der rig mulighed for det her. Køkkenet er et HTH-køkken fra 1999 som er velholdt, og man kan være sammen med familien selvom man står og laver mad, da køkkenet er i åben forbindelse med stuen. Opholdsstuen er indrettet i den anden ende af rummet, her er der plads til den store sofa hvor hele familien ligeledes kan samles. Fra stuen er der udgang til terrasseområdet og det store vinduesparti giver et godt lysindfald til rummet.
I forlængelse af køkkenet finder vi et bryggers med muligheder for vaskefaciliteter, og med egen udgang. Herudover finder vi også husets badeværelse med bruseniche, som er beklædt med hvide fliser og et badeværelsesmøbel i lyse farver. Yderligere i stueplan er der 2 store børneværelser.
1 salen byder på et disponibelt rum og et stort soveværelse.
Udenfor venter der en stor staldbygning med 4 hestebokse og med høloft over boksene. Vi finder også et godt værksted med god plads til diverse småprojekter. Tilhørende huset er også en stor carport og en god gårdsplads, hvor der er plads til at parkere bilerne.
En stor sydvendt terrasse og en dejlig have er der selvfølgelig også, og her kan sommerdagene rigtig nydes. Man kan opholde sig ugeneret i haven, da den er omkranset af marker.
Boligen er opvarmet med pillefyr som sikrer en god og billig opvarmning.
Har denne Landejendom med kort afstand til byen og plads til hest, fanget jeres interesse? Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

1870
Byggeår
4
Antal rum
28168 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.226 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,483 / 8.138 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Nørgaard Nielsen
home Haderslev - Vojens

Salgschef, Ejendomsmægler, MDE

jakoni@home.dk

74530545

74530545