Gryderupvej 125, Gryderup, 4242 Boeslunde

183 m2 landejendom

Kontant 2.995.000 kr.

Ualmindeligt flot stuehus med direkte kig til åbne marker


Rummelig hal samt længer med mange muligheder

På denne ejendom er stuehuset virkelig noget ganske unikt! 
Her skal du indenfor og opleve den lyse bolig med indgang enten via entré med direkte forbindelse til køkken/alrummet og med trappe til 1. salen eller via bryggerset, der byder på mange skabe og megen garderobeplads.
Førnævnte køkken/alrum er i smukke, hvide elementer og med åben indretning mod stuen, men også med ualmindeligt højt til loftet og kig til åbent gangareal på 1. salen. Dette betyder dejligt med lys og en lofthøjde, der sjældent opleves. I alrummet også mulighed for spiseplads til hele familien.

I den store stue på over 30 m2 giver 4 ovenlysvinduer tillige en dejlig rummelighed og det skønneste lysindfald, ligesom der er dobbeltdøre mod store terrassearealer på begge sider. 
Stuen er opdelt med brændeovn centralt i rummet, så der virkelig opstår gode muligheder for både spise- og sofaafdeling - eller måske til legehjørnet eller hjemmekontoret med masser af naturligt lys til arbejdsopgaverne.
 
Fra entréen tillige adgang til det smukke badeværelse med moduler af samme slags som i køkkenet, store klinker på gulvet og usædvanlig stor bruseniche med dobbeltbruser og altså mulighed for at bade samtidig med familiens mindste. Badeværelset har desuden dør til et værelse med plads til eksempelvis et mindre soveværelse eller walk-in closet til hurtig påklædning efter badet.

Via den flotte åbne trappe kommer man til 1. salen, hvor den åbne gang giver adgang til både det store soveværelse og til repos med mulighed for ekstra soveplads(er) eller måske et hobbyrum - kun fantasien sætter grænser!

På den sydvestlige side af huset en dejlig, lukket terrasse eller gårdhave med nem adgang til de mange kvadratmeter i længer og ikke mindst hallen, som alt i alt tilbyder masser af muligheder for eksempelvis den mindre erhvervsdrivende eller handy-manden, der nyder god plads til projekter af forskellig karakter.

Ring til home Slagelse på tlf. 58 50 21 10 for aftale om en fremvisning!
1899
Byggeår
5
Antal rum
20614 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.149 kr.

Udbetaling

150.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

18,485 / 14.457 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Steen Grosen
home Slagelse

Ejendomsmægler, Indehaver

grosen@home.dk

58 50 21 10

58 50 21 10