Grøftevej 14, Grøfte, 4180 Sorø

78 m2 landejendom

Kontant 4.495.000 kr.

Særdeles charmerende landejendom med 8,6 hektar fantastisk natur med skov og søer


Beliggende midt mellem Sorø og Slagelse

Søger du en charmerende landejendom, som er omgivet af skov, søer og skøn natur, og samtidig beliggende kun 10 km fra Slagelse og 7 km fra Sorø?
Så bør du kigge nærmere på denne idylliske herlighed.
Det lyder næsten som et eventyr, men I Grøfte ligger denne smukke unikke bindingsværksejendom med et smukt stråtag, omgivet af natur og egen skov. Lyden af lærkesang og synet dådyr ved din privat sø, fuldender idyllen. Rådyr, fasaner og harer bevæger sig frit rundt på ejendommens ca. 8,6 hektar, som også indbyder til jagt.
Ejendommen er beliggende særdeles fredeligt midt mellem Slagelse og Sorø, som begge byder på masser af gode indkøbsmuligheder, gågade med specialbutikker, ungdoms uddannelser, station og motorvejstilkørsel.
Ejendommen, som ligger utrolig smukt i det bakkede landskabet omgivet af skov med sort bindingsværk, hvide tavl og stråtag, rummer:
Entré, rummelig vinkelstue, ældre køkken med spiseplads, master bedroom med indbyggede skab og direkte indgang til badeværelse med brus. Herudover yderligere 2 gode værelser, et gæstetoilet samt en hyggelig havestue med udgang til ejendommens store have.
I forlængelse af boligen, i samme bygning, ligger også en tidligere stald, jagtstue med bar, værksted og carport.
Herudover en fredfyldt oase af en have, med en masse hyggelig gammel beplantning, urtehave og et drivhus. Her er plads både til at blive selvforsynende, holde høns, afslapning, udforskning, bygge huler i skoven og meget, meget mere. Endvidere et gammel hønsehus, overdækning til maskiner, et anneks (udhus) og carport.
Hele denne herlighed, er ren balsam for sjælen.
Kontant home Slagelse for en fremvisning på 58 50 21 10.
1877
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal badeværelser
86226 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.427 kr.

Udbetaling

225.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

27,694 / 21.661 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Malene Sveistrup
home Slagelse

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE, Vurdering for RD

malsve@home.dk

58 50 21 10

58 50 21 10