Engvej 40, Lyngså, 9300 Sæby

460 m2 landejendom

Kontant 3.600.000 kr.

Idyllisk, charmerende, sjælden og mulighedsrig landejendom med et meget stort boligareal


8,8 ha naturskønne omgivelse med egen sø, jagt og skov

Skøn natur, rigt på dyre- og fugleliv, ret til jagt, egen sø med fisk og skov fuld af løv- og grantræer er nogle af kendetegnene der beskriver denne idylliske landejendom, som er omkranset af 8 ha jord og hvor størstedelen er beplantet.

Nydelig og velholdt ejendom fra 1877 med et ekstraordinært boligareal på hele 460m2, der er løbende ombygget, renoveret og moderniseret. Hertil kan nævnes at tag og tagkonstruktion er fornyet i midten af 90'erne. Mangler man yderligere plads, er der desuden mulighed for at udvide boligarealet yderligere, da der er et uudnyttet tagareal på en af længerne.

Villaen er moderniseret med respekt for husets alder, oprindelse og charme. Der er overalt anvendt lyser farver og materialer, ligesom der er mange vinduer og døre ud til terrasserne, som giver et dejligt lysindfald og danner rammen om en særdeles spændende bolig, hvor naturen kommer ind i boligen. Samlet er der syv værelser, tre køkkener, tre stuer og tre badeværelser. Boligen opvarmes med pillefyr og to brændeovne.

Målgruppen til denne bolig er bred, da der er plads til flere generationer, venner, erhverv eller bofælleskab - aktuelt står boligen med en opdeling, hvor der er plads til 2-3 familier i separate boliger. De fantastiske rammer omkring boligen gør det ligeledes nemt, at lave 2-3 private terrasser og haver.

Omkring huset er der dejlige, rolige og solrige terrasser på alle sider af huset, som er suppleret med drivhus, bålsted, blomsterbede og legefaciliteter. 

Tilhørende ejendommen er en nyere opført dobbeltgarage med to porte og et dejlig stort disponibelt rum til cykler, haveredskaber o.lign. Der er mulighedsrig lade opført i 2001 med høj port og fint loftshøjde, hvorfor denne er anvendelig til mange formål.

Der er en hyggelig kort gåtur fra huset til den fantastiske store sø med aktivt fiskeliv og herefter kan skovturen fortsætte af de mange stier, der går gennem det store skovareal.

For at fuldende alle naturoplevelserne er der blot 1,5 km til den smukke og børnevenlige sandstrand ved Lyngså og 4,5 km Voerså, hvor der er skole og nyopført dagligvarebutik.
11Antal rum
1998Ombygget
3Antal toiletter
88041 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.600.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.646 kr.

Udbetaling

180.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,695 / 16.351 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Thomsen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler og indehaver

bobbi@home.dk

98462922

98462922