Brund Strandvej 25, Brund, 7130 Juelsminde

106 m2 landejendom

Kontant 3.750.000 kr.

BRUND, JUELSMINDE


Villa med udsigt over Horsens fjord med tilhørende 5,5 ha. jord

Velkommen til denne fantastiske ejendom beliggende på Brund Strandvej 25, Juelsminde. Denne bolig er en ægte perle med en enestående beliggenhed, der vil fortrylle enhver naturelsker og dem, der værdsætter den friske havluft. Med sin betagende panoramaudsigt og den korte afstand til vandet er dette virkelig et sted at kalde hjem.
Denne charmerende bolig er omgivet af den smukkeste natur og tilbyder en unik følelse af ro og afslapning. Udsigten fra ejendommen er simpelthen betagende - med udsigt over Horsens fjord og de omkringliggende landskaber kan du nyde panoramaudsigten hver dag og lade dig forbløffe af naturens skønhed.

Ejendommen som er kategoriseret landbrugsejendom, har tilhørende 5.5 ha. jord mod vest. Ejendommen er opført i 1938 og sælges som et dødsbo. Bygningerne er trods deres alder i rigtig god stand og har været yderst vedligehold i sælgernes ejertid. Boligen opvarmes med oliefyr samt der er solceller på taget. 
Boligen fremstår indenfor i udmærket stand med opdateret badeværelse, men som kommende ejer vil man skulle renovere og modernisere boligen for at gøre den tidssvarende. 

Udbygninger: 
Er af særdeles god stand med mange funktionelle kvadratmeter. Hallen kan evt. laves til en mindre ridehal og der er gode hestebokse i laden samt et stabilt høloft. 

Beliggenheden: 
Som det andet sidste hus på Brund Strandvej før fjorden rammes, finder vi boligen på den vestlige side. Ejendommens beliggenhed er udover den korte afstand til vandet, også utrolig praktisk. Vi er nemlig placeret blot 8 kilometer fra Horsens byskilt og 17 kilometer fra motorvejstilkørslen Horsens S. 
Dertil kommer snart den nye ringvej mod Horsens, som kun gør boligens beliggenhed mere attraktiv. 
Denne ejendom er virkelig en drømmebolig for dem som værdsætter en god beliggenhed, der tilbyder alt, hvad du kan ønske dig - en enestående panoramaudsigt, kort afstand til vandet og nærhed til Horsens by. Tøv ikke med at gribe denne mulighed for at skabe dit eget paradis ved kysten.
1938
Byggeår
4
Antal rum
55162 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.750.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.669 kr.

Udbetaling

190.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

23,007 / 18.005 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Thomas Nielsen
home Juelsminde

Ejendomsmægler, MDE

thnie@home.dk

73707130

73707130