Købsaftale underskrevet

Boesvej 8, 8660 Skanderborg

252 m2 landejendom

Kontant 8.995.000 kr.

Smuk ejendom med unik beliggenhed nær Skanderborg


Stor renoveret ejendom med grund på 15,4 ha

På Boesvej 8 tæt på Skanderborg finder I denne indbydende villa, der ikke er den typiske landejendom. Huset præsenterer sig nemlig med en moderne arkitektur, hvor der er tænkt over hver eneste kvadratmeter. I oplever et fantastisk lysindfald i hjemmet og en fremragende planløsning, der tilgodeser alle familiemedlemmers behov. 252 kvm i halvandet plan står til jeres rådighed, og hertil er der et anneks, som er godkendt til beboelse, en stald og gode udbygninger, der giver jer et hav af muligheder for blandt andet dyrehold.
Stueplanet er udført med et soveværelse, et badeværelse, et bryggers og et køkken-alrum i åben forbindelse til den ene stue, mens en trappe fører jer til den anden stue. Lyset er fuldkommen slående, og det samme kan siges om udsigten til det kuperede terræn, der bugter sig med grønne arealer, træer og smukke bede i horisonten. Begge stuer har elegante ildsteder, som understreger den idylliske atmosfære, og både fra de to stuer og værelset er der udgang til haven.
Førstesalen er mindst lige så veludført som stueplanet, for heroppe sørger vinduespartier mod samtlige verdenshjørner for et gennemgående lys, der gør hvert eneste rum ganske indbydende. Fire værelser og et badeværelse udgør førstesalen, og to af værelserne har integrerede skabsløsninger.
Grunden er nærmest et kapitel for sig. Her er alt fra grønne enge, vådområder og skovarealer, og haven er smukt anlagt med flere terrasseområder og fine bede. Stalden og udhusene sørger for gode forhold til dyrhold og andre hobbyer.
Alt til hverdagen i form af skole, dagtilbud og indkøbsmuligheder kan nås på under ti minutter i bil, og dertil er I praktisk placeret i forhold til motorvejen, hvorfra I kommer til Skanderborg og Ry.
1877
Byggeår
16
Antal rum
2
Antal badeværelser
154052 m2
Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mette Møller
home Skanderborg

Ejendomsmægler og valuar, MDE

memo@home.dk

86 52 28 11

86 52 28 11