Bellingevej 150, Bellinge, 5250 Odense SV

176 m2 landejendom

Kontant 4.195.000 kr.

Landlig idyl tæt på byen -  2,2 hektar jord - Mulighed for at etablere hestehold


Flot landejendom med værksted i særklasse

Der er en fantastisk udsigt over det åbne landskab fra denne spændende landejendom, vi nu har fornøjelsen at udbyde til salg. Med adresse her får I mulighed for at bo i fredfyldte, landlige omgivelser – og samtidig er der blot 800 meter til hovedgaden i Bellinge. Der er skole, børnehave og fritidsfaciliteter inden for kort rækkevidde, så her får I med andre ord det bedste fra to verdener i én og samme pakke. Der venter jer også masser af plads både inde og ude. Der er bl.a. mulighed for at etablere hestehold. 


I hovedhuset er der 286 etagemeter fordelt på stueplan og kælder, og hertil kommer gode udbygninger med et væld af anvendelsesmuligheder. I får en koldhal på 235 m2 med fast gulv samt en højloftet værkstedsbygning på 139 m2, som også fint kan anvendes som eksempelvis frisørsalon, lager eller butik. Bemærk, at liftene på værkstedet kan fjernes, såfremt det ønskes. Der medfølger mere end to hektar jord – herunder et separat grundstykke på 1.300 m2 ved Odense Å.
Ejendommens hovedhus er opført i 1937 og tager sig særdeles præsentabelt ud med rødstensfacade og klassisk valmtag. Mod syd er der tilbygget en stor glaskarnap m/gulvvarme både foroven og forneden, der inviterer masser af naturligt lys indenfor og giver et fantastisk kig over landskabet fra både stueplan og underetage. Ejendommen fremstår i delvist opdateret stand med en række nyere forbedringer – blandt andet er køkkenet udskiftet og renoveret i nyere tid, og der er skiftet adskillige vinduer.
I stueplan finder I udover det velindrettede køkken to stuer en suite adskilt af franske døre. Hertil kommer en dejlig udestue, hvor udsigten er helt formidabel. Etagen indeholder også tre værelser og et badeværelse.
Da grunden skråner, ligger en del af underetagen i terræn og har direkte indgang. Hernede får I blandt andet et stort rum med skønt lysindfald fra karnapvinduerne. I får også et bryggers og en række gode disponible rum med mange anvendelsesmuligheder.
Der er tilkørsel til ejendommen ad Bellingevej, som er en fredelig vej uden gennemkørende trafik. Vejen fører lige ind til centrum af Bellinge få hundrede meter væk, så I har let adgang til alle daglige bekvemmeligheder og med kun 8 km. til centrum af Odense samt 4 min. til motorvejsafkørselen.
Vil I høre mere? Ring og bestil en fremvisning.
6Antal rum
2010Ombygget
2Antal toiletter
22052 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.641 kr.

Udbetaling

210.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,106 / 19.242 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Arne Blomstrøm
home Ejby-Aarup

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

arneb@home.dk

64462010

64462010