Avntoftvej 64, Søgaard, 6200 Aabenraa

238 m2 landejendom

Kontant 2.595.000 kr.

Stor landejendom i Søgårdshede nær Kliplev og Aabenraa


Mulighed for indtægt ved udlejning af lade til fx til opbevaring af halm, campingvogne, biler mm.

Drømmer I om livet på landet? At være omkranset af åbne vidder og samtidig have nem adgang til alt, hvad I skal bruge i det daglige? Så er landejendommen, på Avntoftvej 64, midt mellem Kliplev, Kværs og Søgård lige noget for jer. Foruden en fantastisk, stor grund venter jer et 238 kvadratmeter stor bolig med plads til hele familien.
Selvom I bosætter jer i skønne, landidylliske omgivelser, har I ikke langt til alle hverdagens fornødenheder. Der er folkeskole, dagtilbud og togstation i Kliplev, som ligger omtrent fire kilometer væk, mens Søgård byder ind med friskole og daginstitution. Der er også kort afstand til fritidsaktiviteter, ligesom indkøbene klares efter ti minutter bag rattet. Samtidig har I adgang til gode busforbindelser og motorvejen, og endelig er I tæt på de naturskønne arealer ved Søgård Sø.
Ejendommen er tilbagetrukket fra vejen. Der er flere ude bygninger og plads til lidt af hvert, så hvis I eksempelvis drømmer om dyrehold eller at forene familielivet med erhvervet, er der rig mulighed for det.
Boligen er gennemgående lys og indbydende, og i stueplanet bliver I mødt af pænt, lyst køkken-alrum med direkte forbindelse til den sydvendte terrasse. Dertil kommer en stor stue med brændeovn, mens etagen afrundes af et værelse, et badeværelse og et bryggers. Førstesalen udgør en regulær soveafdeling med tre værelser og et multirum med loft til kip og synlige bjælker.
Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller for nærmere information allerede i dag.

Mulighed for indtægt ved udlejning af lade til fx til opbevaring af halm, campingvogne, biler mm. 

7Antal rum
1983Ombygget
30000 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.810 kr.

Udbetaling

130.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,954 / 11.892 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Cecilie Jentsch
home Aabenraa

Ejendomsmægler, Køberrådgiver, MDE

ceje@home.dk

74624045

74624045