Zoarsvej 10, 3480 Fredensborg

151 m2 villa

Kontant 9.995.000 kr.

Fredensborg - Zoarsvej


Arkitektonisk mesterværk fra 1966 - med spektakulær beliggenhed mellem Skipperhuset  (Esrum Sø)og Fredensborg Slot.

Denne villa er noget ganske særligt. Den er placeret med baghaven i skovbrynet få hundrede meter fra Fredensborg Slot uden andre huse imellem. Forhaven og gårdhaverne er beliggende med fuld aftensol, og selve huset er et genialt mesterværk, begået af den kendte arkitekt  og designer Jørgen Møller, der i en årrække arbejdede for bl.a. Arne Jacobsen og Georg Jensen. 
Han byggede huset til sig selv og sin familie i 1966, og året efter tilbyggede han en tegnestue.   
Han boede her til sin død i 2011, og i 2013 købte nuværende ejere det af hans enke.

Efter overtagelsen er huset blevet renoveret med stor kærlighed og bragt så flot tilbage til oprindeligt, så arkitekten ville have været stolt (hvis man er æstetisk anlagt, forstår man, hvad vi mener, når vi siger, at huset i dag fremstår som en smukt patineret møbelklassiker, som man bare må eje).

Fra Zoarsvej ser man umiddelbart blot en høj bøgehæk og inde bagved en lav bygning med fladt tag, men bag facaden udfolder sig et ekstraordinært bygningsværk. Her er flere små vidunderlige haverum og gårdhaver - selve huset består af 2 bygninger, den første bygning man møder, er et skønt anneks, renoveret så det matcher huset 100% med smukt gulv og nyt badeværelse, perfekt som gæstebolig eller teenageafdeling. Hovedhuset byder på: Entre, meget stor stue opdelt af brændeovn, som er åben til begge sider, til venstre opholdsstuen med gulv-til-loft vinduer og døre ud til skøn, helt privat gårdhave, med fuld aftensol. Til højre spisestue også med gulv-til -loft vinduer og kik til urtehaven. Herfra adgang til det originale køkken, hvor nuværende ejer har haft fat i en snedker, der har kopieret eksisterende skabe for at supplere lidt og lave det tilstødende bryggers på samme måde.

Fra denne del af huset føler man så, at man går ind i skoven via en fordelingsgang med glas fra gulv til loft på den ene side og 2 store værelser på den anden.  Man kommer til en trappe med fin arbejdsrepos og herfra træder man ned i et helt fantastisk rum, som tidligere var tegnestue. Her er fire meter til loftet og glasparti i næsten samme højde med kig ud til den kæmpe naturgrund direkte til skoven. Herfra er videre nedgang til en fin kælder og udgang til haven, hvor man på et minut kan gå ned til Skipper huset og Esrum Sø. 

Huset er på i alt 226 m2 inkl. anneks. De 75 m2 er stadig registreret som erhverv, som evt. kan ændres.  Denne ejendom er fuldstændig fantastisk og skal absolut opleves. 
1966
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal toiletter
1618 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

9.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.213 kr.

Udbetaling

500.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

61,211 / 48.213 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kristian Nystrup-Larsen
home Fredensborg

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

larsen@home.dk

49 19 08 00

49 19 08 00