Købsaftale underskrevet

Yding Rode 2, 8660 Skanderborg

225 m2 villa

Kontant 3.995.000 kr.

Landejendom med 1,5 tdl. ved Yding Skovhøj


Inkl. tilkøb af skov på ca. 6 hkt. skov

Unik mulighed for at bo midt i noget af Danmarks smukkeste natur og samtidig højeste punkt i landet!
Yding Skovhøj er et kuperet og skovklædt område med stor variation i plante og dyreliv. 
Kort afstand til E45 og mange af de store Østjyske byer.

Et stort og imponerende område, som mange kommer til for at besøge med familien på skovtur, løbetur, svampetur eller lignende. Du har nu muligheden for at blive nabo til dette skønne område og både nyde udsigten og den skønne skov.
Placeringen er i top, hvis man ønsker fred og ro mens man er hjemme, men samtidig ønsker at være i nærheden af mange jobmuligheder

Ejendommen består af ca. 1,5 tdl. jord, som ligger omkring ejendommen, her er der rig mulighed for dyrehold, foruden den store have omkring selve stuehuset med højbede, frugtbuske og træer i mange afskygninger. Går du med drømme om den store køkkenhave og være selvforsynende, er dette sted en oplagt mulighed.
Huset er registreret i 1934 og rummer i dag 225 m2  beboelse plus 50 m2 kælder. Ejer fik indrettet 1. sal i 2009 inkl. nyt tag, hvilket har skabt nogle meget smukke rum med et imponerende lysindfald. 
I stueplan bydes man velkommen af den store entre, som leder ind i de to højloftede stuer og køkkenet med hyggelig spiseplads. Stemningen er rar og imødekommende og den murede masseovn, bidrager også til  stemningen i den kolde sæson. 
Maskinhus på 220 m2 samt staldbygning på 190 m2. Med andre ord en ejendommen for den pladskrævende familie med mange drømme og interesser. 
Man kan have mindre dyrehold, bruge værkstedet aktivt til at bygge båd, opbevare havetraktor, ATV og have andet "legetøj" stående. Livet på landet rummer så mange oplevelser, som man kan dele med hele familien i hverdagen.
Ejendommen fremstår i særdeles god stand og køber får en velholdt ejendom med den skønneste beliggenhed. Samtidig er historien og charmen i huset bevaret på den helt rigtige måde.
Du kan således hente gratis brænde til opvarmning, nyde billig el fra solceller og solfangere og hente egne grøntsager fra haven!

home byder velkommen til en unik og naturskøn oplevelse!
5Antal rum
2009Ombygget
2Antal toiletter
66433 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Elmgaard
home Skanderborg

Indehaver, ejendomsmægler & valuar MDE

elme@home.dk

86 52 28 11

86 52 28 11