Wibrandtsvej 2, 2300 København S

108 m2 villa

Kontant 6.500.000 kr.

Skøn murermestervilla med sydvendt have


163 etagemeter som passer perfekt til børnefamilien

Denne familievenlige murermestervilla tilbyder et samlet råderum på 108 kvadratmeter samt en kælder på 55 kvadratmeter. 
I forbindelse med entréen ligger et gæstetoilet, og videre fremme findes trappearealet, der baner vejen til kælderen og førstesalen. Inden I bevæger jer videre til de øvrige etager, byder resten af stueplanet på et åbent alrum-/stuemiljø samt et værelse. Førstesalen består af et moderne badeværelse med væghængt toilet og separat bruseniche samt tre regulære værelser, og kælderen indeholder et stort vaskerum samt to disponible rum, der kan anvendes til alt fra multi- til hobbyrum.
Ejendommen:
Villaen blev opført i 1927, og fra stuen er der direkte udgang til den hævede træterrasse, der er det perfekte uderum, når I vil tilbringe solskinsdagene under åben himmel. Et par skridt ned fra terrassen venter en fin og hyggelig have med en jævn plæne med plads til fantasifulde lege, flotte træer og en fliseterrasse bagerst på grunden, hvor I kan søge hen, når solen bliver for meget. Hjemmet henvender sig til børnefamilier, da de ind- og udvendige kvadratmeter søger at tilgodese familiens behov.
Området:
Denne skønne murermestervilla ligger på en fredelig sidegade til den populære handelsgade, Amagerbrogade, der er spækket med alt, hvad I måtte få lyst til og få brug for – og resten skal I nok blive fristet af. Dermed bosætter I jer ekstremt tæt på forskellige indkøbsmuligheder, og langs Amagerbrogade kører der flere gode busforbindelser, som forbinder jer med resten af København. I kan cykle til Femøren metrostation på bare fem minutter, og det er også i nærheden heraf, at I kan nyde Amagers skønne natur med Øresundsparken og Amager Strandpark. På under 20 minutters cykeltur kan I skifte Amager ud med Indre By, og på vejen kommer I forbi spændende butikker, hyggelige caféer og trendy restauranter.


Velkommen hjem! Kontakt os for en fremvisning. 
1927
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal toiletter
607 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

6.500.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.190 kr.

Udbetaling

325.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

39,645 / 31.678 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Torben S. Hansen
home Amager - Kastrupvej

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

tohan@home.dk

32 97 14 00

32 97 14 00