Vorrevangs Allé 16, 8250 Egå

199 m2 villa

Kontant 6.395.000 kr.

Fantastisk funkis villa på hele 199 m2


EGÅ

Denne fantastiske funkis villa på 199 m2 er en drøm, der blev realiseret sammen med entreprenøren Skanlux.

Villaen blev skabt med kærlighed og omtanke. Med nuværende ejeres egne visioner og skitser blev dette hjem bragt til live. Hvert hjørne er designet til at levere komfort og æstetik i en skøn kombination.

Denne villa er fyldt med luksus og kvalitet. Fra det stilfulde Svane S12-køkken med Dornbracht-armaturer til det store badeværelse med et Maxwell Dublin dobbelt luksus SPA – hvert rum er nøje designet med stor omtanke. Solceller, akustiklofter og indbygget hjemmebiograf tilføjer også til den moderne luksus. Dette er et hjem, hvor du virkelig kan leve livet i skøn og afslappet stil.

Boligen indeholder en stor og åben hall med ca. 6,5 meter til loftet. Herefter træder man ind i det store leverum, som byder på stor og lys stue, hvor der er installeret hjemmebiograf (indbygget 120" lærred samt indbyggede højttalere). Derudover er der stor spisestue i forbindelse med det skønne køkken. Køkkenet er et Svane S12 køkken med Dornbacht armaturer. For enden af køkkenet er der et rummeligt spisekammer. Stueplan byder endvidere på et godt værelse, som pt. anvendes som kontor samt et godt bryggers. Der er udgang til den skønne terrasse og have fra både køkken og stue.

Op ad den flotte trappe og på 1. sal finder vi et dejligt lyst repos/aktivitetsrum, et godt børneværelse/gæsteværelse, et stort og luksuriøst badeværelse med både spa og stor bruseniche og et stort soveværelse med walk-in closet. Der er to udgange ud til den fantastiske tagterrasse på hele 24 m2. Herfra har du en fuldstændig bjergtagende udsigt ud over markerne og du kan se helt ind til Højbjerg og til kranerne ved Aarhus Ø

Villaen her emmer af høj kvalitet, med flotte plankegulve, 60x60 Travetin klinker, ekstra loftshøjde på begge etager, akustiklofter i leverummene og centralstøvsuger.

Villaen er super beliggende, tæt på både strand og by. Med en kort gåtur til den nærliggende bade-/surf-strand og nem adgang til byen, kan du opnå den perfekte balance mellem arbejde og fritid.

Her er en mulighed for virkelig at omfavne luksussen og sætte livskvaliteten i højsæde. 
5Antal rum
2018Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

6.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.554 kr.

Udbetaling

320.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

36,695 / 29.554 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolai Gori Poulsen
home Egå - Risskov

Ejendomsmægler MDE

npoul@home.dk

86222222

86222222