Vordingborgvej 33, 4773 Stensved

80 m2 villa

Kontant 595.000 kr.

Mangler færdiggørelse af påbegyndt renovering


God placering i Stensved - Mulighed for hurtig overtagelse!

Leder du efter en bolig, som efter en kærlig hånd til de sidste finisher, kan omdannes til din drømmebolig? Så er denne villa på Vordingborgvej 33 i Stensved et kig værd! 

Huset trænger til fortsat istandsættelse af de sidste detaljer, gulvlister, spartel af gips arbejde mm, - nuværende ejer har dog renoveret en del, i form af køkken, badeværelse, nye gulve, opsat varmepumpe, samt etablering af en ny hoveddør, eltavle mm. 

I kommer til at bo midt i Stensved, kun få hundrede meter fra både skole, SFO, indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter, offentlig transport og meget mere. Derudover er der kun 5 minutters kørsel til motorvejen.

Huset ligger på en 1205 m² grund og indrettet således: Stort køkkenalrum i åben forbindelse med stuen - med loft til kip og et skønt lysindfald. Fra køkkenet er der adgang til den tidligere hovedindgang, som nu kan bruges til eksempelvis et praktisk viktualierum. Derudover er der fra stuen adgang til en rummelig hems, hvor der er mulighed for sovepladser. Dejligt stort badeværelse med plads til både vaskemaskine og tørretumbler. 
Ydermere er der adgang til stort værksted/garage. 

Grunden er nem at holde og er lettere beplantet. Grunden består af en stor forhave af græsplæne og indkørsel. Derudover er der et par udhusbygninger ved siden af villaen som kan bruges til diverse opbevaring. 

Er du klar på at sætte dit helt eget og personlige præg på denne villa, som er fuld af muligheder? 
Vi står i hvert fald klar til at byde dig indenfor. Vi ses til fremvisning! 
1Antal rum
1878Byggeår
1205 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.169 kr.

Udbetaling

30.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,538 / 2.805 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michelle Brüggemann
home Vordingborg

Ejendomsmægler

mibru@home.dk

55 37 11 95

55 37 11 95