Voergårdsvej 13, 9330 Dronninglund

145 m2 villa

Kontant 2.098.000 kr.

Moderniseret og spændende landejendom, der er omgivet af den smukkeste natur og marker


Mulighedsrig og velegnet til hobby, fritid, dyrehold, erhverv o.lign.

Velkommen til denne nydelige, moderniserede og indflytningsklare landejendom. Placeringen er værd at bemærke, da der blot er 5 min. kørsel til Sæby Trafikcenter og 10. min til Netto i Sæby. Nærmeste by er Flauenskjold, der har et usædvanlig godt lokalt fællesskab og foreningsliv. Skolebussen holder lige udenfor døren og en frisk cykeltur på 3-4 km, så har I skole, dagtilbud og indkøb forude. Nem adgang til motorvejen og ca. 20. min. kørsel og I er i henholdsvis Frederikshavn eller Aalborg.

Yderst pæn landejendom med flot og indbydende allé op til gårdspladsen, hvor der er styr på finish, detaljer og funktionalitet både ind og ude. Stuehuset er total moderniseret i henholdsvis 2009 på stueplan og på 1.sal i 2016, det hele er lavet med en veldisponeret planløsning. Stuehuset står skarpt med hvidmalede netpudsede vægge, sort glaseret tegl og zink tagrender.

Husets samlingssted og centrum er et lækkert lyst køkken, alrum og stue, med en centralt placeret brændeovn som supplement til gulvvarmen, der er i hele huset. Vinkelkøkken med hvide låger og lys bordplade, der står godt til klinkerne, som er gennemgående ind i alrummet, hvor spisepladsen er korrekt placeret. I får rammen om en hyggelig stue med god plads til afslapning. Fra stuen er der havedør til begge sider af huset - både den sydlige og den nordlige. Fra stuen er der flot robust trappe til 1. sal - en lys, rummelig og indbydende etage med loft til kip, frithængende bjælker og repos med lysindfald fra Veluxvinduer, samt plads til kontor. Et soveværelse med udsigt til Voergaard Slot, 2 gode værelser og et velindrettet badeværelse.

I grundplan er der desuden et rummeligt badeværelse med integreret bred vask i granitbordplade, badekar, bruseniche med glas væg og vægthængt toilet. Entréen er med mange muligheder, da den rummer både indgang, garderobe samt vaske- og tørrefaciliteter bag stort skydelågsparti.

Rammerne omkring stuehuset er charmerende og udover den flotte gårdsplads er der træterrasse på 140m2 og flisebelagt terrasse i forbindelse med hyggelig stor have, der er indrammet af beplantning.
Flere gode og solide bygninger til ejendommen, hvor anvendelsesmulighederne er enorme og her kan nævnes gildesal med toilet, bilgarage med elport, fyrrum, udhus til opbevaring og med høj port, staldbygning med plads til heste og direkte udgang til folden/ridebane, samt et lækkert værksted der er indrettet med høj og bred port, lift og troldtektloft.

Kort fortalt en særdeles spændene landejendom i de smukkeste omgivelser. SKAL OPLEVES!
4Antal rum
2016Ombygget
2Antal toiletter
15000 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.098.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.962 kr.

Udbetaling

105.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,124 / 9.562 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Thomsen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler og indehaver

bobbi@home.dk

98462922

98462922