Købsaftale underskrevet

Vøggsvej 13, 3080 Tikøb

91 m2 villa

Kontant 2.495.000 kr.

TIKØB


Super hyggelig et-plans villa med nabo til Tikøb golfklub

På stille, lukket villavej i naturskønne Tikøb med den lokale golfklub som nabo, finder du denne veldisponerede 1 plans villa med skøn ugenert have. 91m2 bolig, 22 m2 udestue samt carport 23m2.

Ejendommen er løbende vedligeholdt og energioptimeret og  fremstår i rigtig god stand. Nuværende ejer har bl.a. installeret solcelleanlæg, ny pilleovn, opsat nyere køkken samt isat en del nyere vinduer. 

Boligen indeholder: Entre, stort dejligt bryggers med udgang til haven, centralt placeret køkken i delvis åben forbindelse til opholdsstuen samt den hyggelige have/udestue som nemt rummer venner og hele familien, samtidig med den forlænger sommeren i begge ender. Fra den hyggelige opholdsstue med massive oregon-plankegulve er der udgang til den solrige og ugenerte have. Flisebadeværelse med brus samt 2 soveværelser samt alrum. Alrummet kan naturligt og nemt, omdannes til et 3. værelse.

300 meter til skole og offentligt transport samt mindre end 1 km til indkøb. Så alt du har behov for i det dagligdag kan nås til fods. 

En rigtig dejlig bolig med en skøn have som er et besøg værd.


3Antal rum
1966Byggeår
842 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

May-Britt Sonasson
home Espergærde - Snekkersten

Ejendomsmægler MDE

mbsnl@home.dk

49 13 50 00

49 13 50 00