Virum Overdrevsvej 40, Furesøkvarteret, 2830 Virum

119 m2 villa

Kontant 7.695.000 kr.

Murermestervilla beliggende i Furesøkvarteret nær Virum Skole


Et pragtfuld hjem til familien

På Virum Overdrevsvej 40 finder du denne klassiske familievilla fra 1955. Det er både tæt på Furesø, Virum st. og Virum Skole. Denne villa byder på alt, hvad I skal bruge i hverdagen samt natur og luft – alt sammen blot en halv times tid fra Københavns centrum.
Boligen er en klassisk murstensvilla med en rummelig indkørsel og dejlig have anlagt som græsplæne, hyggekroge og små bede. På bagsiden af huset er den mere praktiske del af haven, med højbede, urteplanter og adgang til det praktiske redskabsskur.
Indenfor får I 119 kvadratmeter fordelt på to etager samt 65 kvadratmeter kælder, der indeholder et værelseslignende rum, fyrrum med masser af opbevaring, et stort viktualierum samt et badeværelse og bryggers. Første salen indeholder pt. 2 meget store soveværelser det ene med walk-in-closet og fransk altan. Det andet har tidligere været delt op i 2 og kan nemt reetableres, hvis behovet er der for 3 soveværelser. Herudover indeholder førstesalen en nydeligt flisebadeværelse med kar.
I stueplan er hjemmets samlingspunkt, hvor stue, spisestue forenes i et fedt familierum. I den ene ende ligger der et funktionelt køkken, og her gør I med et fantastisk lysindfald, samt godt med bord- og skabsplads dagligdagen behagelig. I åben forbindelse til køkkenet forefindes spiseafdelingen og videre herfra opholdsstuen med brændeovn og direkte udgang til den vestvendte terrasse og have.
Huset er placeret i et roligt villakvarter, hvor både de daglige indkøb, skole og daginstitution blot er en kort gåtur derfra. Nærområdet byder på mange fritidsaktiviteter – fitness, tennis, rideklub – Samt gåture langs Furesøen og den natur som omgiver den.
Velkommen hjem!

5Antal rum
1955Byggeår
2Antal toiletter
780 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

7.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.069 kr.

Udbetaling

385.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

44,095 / 35.604 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolai Damgaard Nielsen
home Virum

Partner & Ejendomsmægler, MDE

nidam@home.dk

88 27 18 88

88 27 18 88