Virksundvej 116, Knudby, 8831 Løgstrup

139 m2 villa

Kontant 1.200.000 kr.

Arkitekttegnet villa med kig til Hjarbæk Fjord


Knudby er kendt for sin smukke og fantastiske natur

Villaen på Virksundvej udbydes nu til salg i hyggelige Knudby ikke langt fra Viborg by. Denne yderst præsentable arkitekttegnet villa fremstår velholdt og i god stand. Nuværende ejer har virkelig passet på huset.

Indvendigt bydes I velkommen i en stor entré, med adgang til huset værelser, køkken, toilet og badeværelse.

Køkkenet et i lyse elementer og med et stort vinduesparti, med et flot kig til Hjarbæk Fjord, derudover er der også en spiseplads. Stuen er stor og her er der udgang til en terrasse. I denne store stue er der både plads til tv-arrangement og et stort spisebord.

Fordelergangen giver adgang til villaens tre værelser som alle fremstår regulærere og lyse. Badeværelset er oprindeligt med bruseniche, toilet og skabsarrangement – det hele velholdt. Der findes også i stueplan et ekstra toilet, hvilket er rart at have ved besøg. I entreen er der også adgang til kælderen.

Hele underetagen er med højt til loftet og her er store gode disponible rum med mange muligheder. Det er også fra denne etage, at garagen kan nås.

Det bør også nævnes, at der på taget er monteret solceller.

Glæd dig til at bo i Landsbyen Knudby - Borup i Viborg Kommune!
Viborg Kommune er en dynamisk kommune midt i Jylland, kendetegnet af kvalitet og ægte værdier. Det er landets 9. største kommune med mere end 95.000 indbyggere og ca. 50.000 arbejdspladser.
Uanset om du har lyst til at bo i Knudby med store mugligheder i det fri med mange stier ved Hjarbæk Fjord og ved vore store Sø område.
Her i Knudby er der også en Børnehave som borgerne i Knudby har opstartet for mange år siden samt en Skovbørnehave.

Selve boligen er klar til nye ejere og hvis I er på udkig efter en solid villa med muligheden for at sætte sig eget præg, så bare giv os et kald – vi fremviser alle ugens syv dage.

4Antal rum
1972Byggeår
2Antal toiletter
1640 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.200.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.280 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,981 / 5.555 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kasper Koornneef
home Viborg

Ejendomsmægler, MDE

kask@home.dk

86 61 19 99

86 61 19 99