Violvej 9, 2600 Glostrup

157 m2 villa

Kontant 5.995.000 kr.

Fantastisk familievilla opført i 2011 af Huskompagniet


Beliggende i centrum af Glostrup, tæt på transport, shopping og Søndervangsskolen

I det nydelige og meget eftertragtede Søndervangskvarter, finder du denne enestående familievilla på en lukket vej. Søndervangskvarteret er et lukket, meget stille og roligt kvarter, hvor du uden forstyrrelser kan sende dine børn ud og lege. En af de mest eftertragtede folkeskoler i Glostrup, Søndervangsskolen, ligger meget tæt på, hvilket giver dig mulighed for at sende børnene afsted på cykel helt uforstyrret. Der er kun 5 minutter til Glostrup st. og Glostrup centrum, som har en masse shoppingsmuligheder.

Nu har vi fornøjelsen af at byde jer velkommen til en forrygende familievilla, hvor et velindrettet boligareal giver jer en fantastisk ramme om hverdagen såvel som fritiden. Der er tale om en villa opført i 2011 af Huskompagniet. Her er lysindfaldet er optimalt og vedligeholdelsen er kompromisløs. En af de mest fremtrædende træk ved grunden er det pragtfulde træ i haven, der skaber en betagende atmosfære og pryder både haven og huset med sin skønhed og karakter.

Der er altså tale om et særdeles indbydende hjem, hvor I får en vellykket kombination af moderne løsninger og familievenlig funktionalitet. Både inde og ude er vedligeholdelsen i top, og I kan flytte direkte ind uden bekymringer om istandsættelse eller forældede løsninger. Huset er beriget med gulvvarme i alle rum, hvilket giver jer høj komfort og optimale indretningsmuligheder.

Planløsningen er ideel til familien, som drømmer om mange værelser og store, fælles opholdsrum. Med fire store værelser og badeværelser i begge ender af huset er det nemt at lave en børne- og forældreafdeling. I midten af huset fletter køkken og spisestue sammen til et pragtfuldt opholdsrum, hvor I får masser af plads til fælles madlavning og skønne familiemiddage. Køkken-alrummet er adskilt fra stuen af dobbeltdøre, hvilket giver dig mulighed for at nyde privatliv i stuen, når det er nødvendigt. Der er også rig mulighed for at nyde livet i haven, da der er direkte udgang fra både alrummet og stuen.

I får også et stort og praktisk bryggers med indgang til huset direkte fra carporten. Det er derfor nemt og bekvemt at komme hjem med indkøbsposer og børn i bilen, der kan løftes direkte ind i huset. Der er også en pæn entré med hovedindgang. 
Haven er placeret solrigt mod syd, og på det store terrasseanlæg kan I indrette jer med grill, havemøbler, solvogne m.m. Børnene får samtidig masser af plads til leg og boldspil på den veltrimmede græsplæne. Vi glæder os til at byde jer velkommen til Violvej 9!
6Antal rum
2011Byggeår
2Antal toiletter
695 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.807 kr.

Udbetaling

300.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

36,519 / 28.910 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mille Barfoed
home Glostrup - Albertslund - Brøndby

Ejendomsmægler MDE

mibar@home.dk

43 43 41 41

43 43 41 41