Violvej 14, 4220 Korsør

133 m2 villa

Kontant 1.249.000 kr.

Et plans villa beliggende for enden af lukket vej i børnevenligt kvarter


Tæt på alle hverdagens fornødenheder

Ankomst til villaen sker via stor, lang flisebelagt indkørsel med plads til flere biler – også parkeret ved siden af hinanden, så I slipper for at skulle tænke på, hvem der skal først ud om morgenen.

Fra entréen er der direkte adgang til bryggerset samt til husets værelsesafdeling, som er indrettet med soveværelse med eget badeværelse samt yderligere to værelser og et toilet. Ønskes et ekstra og fjerde værelse, kan dette nemt etableres ved at opsætte en væg i det ene af de tre nuværende værelser, da dette tidligere har været to værelser og er med to vinduer og to døre. 
Fra entreen er der også indgang til villaens store stue, som ligger i åben forbindelse med køkkenet, som også kan tilgås via bryggerset. Fra stuen er udgang til den store, indbyggede udestue, som rummer plads til både loungeområde og spiseplads. Herfra er der udkig til haven, således at sommeren og følelsen af at sidde i det fri forlænges, alt imens I sidder dejligt lunt indendørs og ser efteråret gøre sit indtog i haven. Fra udestuen er udgang til flisebelagt terrasse, hvor der er opsat læhegn, hvilket gør terrassen brugbar ved mere køligt og blæsende vejr.

Haven er anlagt med store stenbede, urtehave, græsarealer samt drivhus og er omkranset af hæk, så I er dejligt ugeneret i haven.

Villaen er beliggende med kort afstand til strand, diverse fritidsaktiviteter og til Vestmotorvejen.

Der er desuden indlagt fibernet i ejendommen. 

Kunne det være et bud på jeres kommende hjem? Så kontakt home for en fremvisning på tlf. 58 36 00 20.
1976
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal badeværelser
939 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.249.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.183 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,772 / 6.076 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Steen Grosen
home Korsør

Ejendomsmægler, Indehaver

grosen@home.dk

58 36 00 20

58 36 00 20