Vinkelvej 2, Snaptun, 7130 Juelsminde

153 m2 villa

Kontant 1.795.000 kr.

SNAPTUN


Energimærke B !!! Med havudsigt og nem vedligeholdelsesfri grund

Her får du muligheden for at bo i et energioptimeret hjem med en fantastisk udsigt og masser af plads til hele familien. Det er den ideelle bolig til dem der ønsker at leve livet ved eller på vandet. 

Der er rig mulighed for at være aktiv, da området både byder på strand og skov - eller måske en båd i havnen også kunne være en mulighed.

Boligen er løbende blevet opdateret og vedligeholdt, hvilket har medført et attraktivt lavt energiforbrug. Opvarmningen med luft til vand varmepumpe og solceller, resulterer i et imponerende Energimærke B, der både sparer dig penge og gør din bolig mere miljøvenlig.
Grunden på 441 m2 er nem at vedligeholde, da den primært er udlagt i fliser og grus, hvilket betyder mindre arbejde og mere tid til at nyde din udsigt over vandet og Hjarnø eller tage en tur i sejlbåden.

Huset indretning:
Boligen blev i 2006 udvidet med en integreret 1. sal, hvor du kan nyde en betagende havudsigt fra den moderne glaskarnap og altanen. 1. salen er meget rummelig og kan nemt inddeles i flere værelser efter dine ønsker. I øjeblikket indeholder den et skønt soveværelse, en stor opholdsstue og en meget stor hems med masser af plads til kreativ udfoldelse.

Stueplan byder på en skøn vinkelstue med nyere gulve samt udgang til den store overdækkede terrasse/udestue, hvor du kan nyde mange frokoster og middage i al slags vejr. Dette område er virkelig hjertet af boligen og et sted, hvor minder skabes. I åben forbindelse til stuen er det rummelige køkken med masser af skabsplads samt en integreret spiseplads. 
Desuden byder stueplan på fin entre med garderobe, 2 gode værelser, et walk-in closet/kontor samt et dejligt lyst badeværelse. Badeværelset er udstyret med både bruseniche, badekar og gulvvarme for ekstra komfort.  

Kælderen på 36 m2 indeholder et viktualierum, et værksted og et rummeligt og lyst fyrrum/vaskerum med egen indgang. Dette giver dig ekstra plads til opbevaring og hobbyaktiviteter. 


Området:
Som en blå oase i et grønt landskab ligger Snaptun smukt ud til Horsens Fjord. Her kribler det dagligt med liv fra sejlere, færgegæster og naturelskere, der bruger havnen som et hyggeligt pitstop eller en reason-to-go i sig selv. Det er et åndehul og tilflugtssted - både for dem, der lever af placeringen ved vandet og for dem, der søger mod vandet, så snart de har fri. 

Her kan du hoppe på færgen til det naturskønne Hjarnø eller Endelave. Der går også en cykelfærge til Alrø med en fantastisk Morten Korch-stemning og de berømte kæmpetarteletter.
Nærmiljøet er kort sagt kendetegnet ved naturens fred og idyl, og Snaptun har blandt andet både lystbåde- og jollehavn samt en populær kajakklub, Surfklub, tennisklub m.v.. I det hele taget er her et aktivt lokalsamfund, hvilket blandt andet udfolder sig i fuldt flor ved den årlige muslingefest i de charmerende havneomgivelser. Byens lokalråd inviterer desuden løbende til hyggelige fællesarrangementer som f.eks. fejring af sankthansaften.

Inden for meget overskuelig afstand venter også nabobyen Glud, som ligeledes tilbyder masser af fritidsaktiviteter, og der er cykelsti lige hertil. Det er ligeledes i Glud, at du kan klare indkøbene i Dagli'Brugsen. 

På 12 min kan man nå Horsens og Juelsminde samt kun 20 km til motorvejen. Fra Snaptun går der busser til både Horsens og Juelsminde, og skolebussen tager de små til Glud Skole (0 - 6 klasse) blot 3 km væk eller de større børn til Juelsminde Skole (7-9 klasse).
6Antal rum
2006Ombygget
441 m2Grundareal
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

1.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.274 kr.

Udbetaling

90.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,391 / 8.266 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Malene Juul
home Juelsminde

Vurderingschef, Ejendomsmægler MDE

majul@home.dk

73707130

73707130