Vinkelvej 14, 4600 Køge

141 m2 villa

Kontant 4.495.000 kr.

Gennemrenovert villa


Fantastisk godt beliggende

Her er nøglerne til jeres drømmehjem klar til at blive overdraget. Denne ejendom er blevet gennemgribende renoveret. I kan flytte ind med det samme og begynde at nyde livet i dette charmerende kvarter.
Når I træder ind i dette hjem, bydes I velkommen af en indbydende stue og et nyt og moderne køkken fra Aubo. Køkkenet er holdt i en elegant hvid farve og byder på rigelig opbevaringsplads til alle jeres køkkenredskaber. Fra køkkenet er der en naturlig overgang til den rummelige stue, hvor et smukt trægulv stråler og skaber en varm atmosfære. Her er masser af plads til at indrette efter jeres personlige smag. Fra køkkenet er der også adgang til stort rummeligt bryggers, badeværelse og værelse.
På første sal venter yderligere to rummelige værelser, hvor I kan trække jer tilbage og slappe af. Der er også et badeværelse på denne etage, så morgenrutinen forløber smidigt. Begge badeværelser er i moderne stil med brus der er afskærmet med glas låger.
I dette hjem finder du også et anneks, selvom det ikke er godkendt, giver det dig ekstra muligheder. Annekset har et tekøkken og et badeværelse, og kan bruges som en gæstesuite, et kontor eller måske en hobbyworkshop.
 Udenfor kan I nyde en skøn gårdhave, der er badet i sol det meste af dagen. Gårdhaven er perfekt til familiens hyggestunder, hvor I kan slappe af og nyde de solrige dage. Haven er stor og vil give børnene masser af plads til leg og udforskning. ”
Ejendommen ligger tæt på skoler, indkøbsmuligheder og institutioner. Køge Nord Station er nem at nå, så I kan komme til København på bare tyve minutter med toget.
Her er en mulighed for at skabe jeres drømmehjem med en vidunderlig beliggenhed. Kontakt os i dag for en besigtigelse og begynd rejsen mod et nyt kapitel i Køge.

4Antal rum
2019Ombygget
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

4.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.069 kr.

Udbetaling

225.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

25,852 / 20.646 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Matias Lehmkuhl
home Køge

Partner, Salgschef

matias@home.dk

56 66 00 13

56 66 00 13