Købsaftale underskrevet

Vinkelsti 9, Klitmøller, 7700 Thisted

155 m2 villa

Kontant 1.995.000 kr.

Rummelig et-plans villa på Vinkelsti i Klitmøller


- 4 værelser og 2 badeværelser - med solceller

Rummelig bolig på 155 kvm i Klitmøller - beliggende på Vinkelsti og med kort afstand til Vesterhavet.

Klitmøller er et attraktivt bosætningsområde med stigende befolkningstal. Folk fra hele verden valfarter til byen for at prøve kræfter med de store bølger. Området har af samme årsag tilegnet sig navnet "Cold Hawaii". Det gamle fiskerleje er også meget mere end blot surfing. Egnen omkring Klitmøller er med sin placering midt i Nationalpark Thy omgivet af skønne naturområder. Med købmand, tankstation, skole, børnehave, et varieret erhvervsliv, kontorfællesskaber og et særdeles rigt foreningsliv byder byen på en dagligdag i høj kvalitet. Byen er for nyligt beskrevet som en varm zone i det danske landdistrikt.

Beliggende på Vinkelsti - et trygt og børnevenligt kvarter med ganske kort afstand til skolen og Vesterhavet. Nem og overskuelig grund med græsplæne og flisebelagt indkørsel.

Boligen rummer 155 kvm hvortil kommer 36 kvm garage/udhus. Huset fremstår med facader i brune teglsten med plastvinduer og Decra tag. Der er således tale om et godt og solidt hus med minimal vedligehold. 

Huset har en fin indretning og indeholder: Nydeligt bryggers med gulvvarme. Flot køkken fra 2017 med spiseplads, gulvvarme og udgang til terrassen og haven. Fordelingsgang med adgang til soveværelse med videre adgang til badeværelse med bruseniche og gulvvarme samt plads til vaskemaskine. 3 værelser. Fordelingsgang(tidligere entré). Yderligere et pænt badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Desuden rigtig hyggelig stue med udgang til skøn overdækket terassemiljø. 

Der er oplagt 4 KW solcelleanlæg så der er mulighed for billig forbrugs-el. 

Et hus med rigtig gode rammer og masser af plads.

Forhør nærmere hos home Thisted.
1976
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal badeværelser
802 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.776 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,351 / 9.637 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jens Kjærsgaard
home Thisted

Indehaver. Ejendomsmægler & valuar, MDE

jenk@home.dk

96182525

96182525