Vindingholmvej 7, Kousted, 8920 Randers NV

121 m2 villa

Kontant 595.000 kr.

KOUSTED - BILLIG BOLIG BELIGGENDE I GODT LANDSBYMILJØ


PILLEFYR FRA 2019 - 44 M2 MED VÆRKSTED, BRYGGERS OG DEPOTRUM

BIllig flot velholdt bolig klar til indflytning!

Ønsker du at komme lidt på landet, men alligevel at have naboer og være i kort afstand til indkøb, så er Vindingholmvej 7 måske noget for dig.

Ejendommen er beliggende lige op til stort fællesareal indrettet med legeplads og hytte. Grunden er enkelt anlagt med græsplæne, parkeringsplads samt overdækket terrasse.

Opvarmningsformen er pillefyr fra 2019. Der er gulvvarme i badeværelset og ejendommen er pæn og velholdt. Klar til indflytning.

STUEPLAN INDEHOLDER:
Entre med garderobeplads. Dejligt hyggeligt køkken med hvidt inventar. Fra køkkenet er der adgang til rummelig vinkel stue - naturligt opdelt i alrum og opholdsstue. Fra stuen er der adgang til terrasse med overdækning samt til værelse. Derudover er der i stueplan badeværelse med gulvvarme og karbad med brus. Fra entréen er der adgang til bryggers med plads til vaskefaciliteter, depotrum (tidligere fyrrum) samt garage. Garagen er oplagt som værksted. Der er ingen opvarmning i bryggers, tidligere fyrrum og garage.

1. SAL INDEHOLDER:
2 soverum - det ene med walk-in.

Boligen befinder sig i et rolig og naturskønt område med blot 8 km til Randers Nærmeste indkøb er købmanden i Asferg og Rema i Helsted. Derudover er der kort og nem afstand til Randers centrum, ligesom der er kort afstand til E-45. Nabobyen Råsted er en rolig landsby med både forsamlingshus, boldbane og nyere legeplads samt transportmuligheder med både bus og skolebus. I nabobyen Asferg er der skole, børnehus, aktivitetshus og købmand.

Jeg glæder mig til at fremvise huset til dig.

Mange hilsner Trine Sander
1937
Byggeår
5
Antal rum
740 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.455 kr.

Udbetaling

30.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,765 / 2.937 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Trine Sander
home Randers

Cand.jur., ejendomsmægler, MDE

trisa@home.dk

86 42 38 00

86 42 38 00