Vinderup Bakke 6, 4390 Vipperød

163 m2 villa

Kontant 4.495.000 kr.

Villa fra 2022 opført i lækkert materiale med jordvarmeanlæg


Oplagt familievilla beliggende i et lukket boligkvarter

Beliggenheden er helt i top i det lukkede boligkvarter i Vipperød med nem adgang af stisystemer til offentlig transport, indkøb, skole og daginstitutioner, ligesom der er hurtig adgang til motorvej.
Boligen er opført i et plan på 163 m2 med en super planløsning, ligesom materialevalg har været i fokus ved byggeriet.

Du bydes velkommen i en praktisk entré med indbygget skab til garderobe og godt lys med spots i loftet. Fra entréen er der adgang til praktisk og lyst bryggers i stilrent hvidt design med sort vask og armatur, her er ligeledes stort skab, vaskefaciliteter og jordvarmeanlæg, ligesom der er egen udgang til haven.
Ved siden af bryggerset finder man husets ene badeværelse i flotte lysegrå klinker og hvidt bademøbel. Brusenichen er indrettet med sæbehylde og glasvæg til vandafskærmning.
Ydermere fordeler entréen til 3 gode og rummelige værelser med flotte gulve, det ene med indbygget skab.

Entréen munder ud i køkkenalrum med lyst klinkegulv, åbent til kip, ovenlysvinduer og akustisklofter som giver rummet et fantastisk lyst og rummeligt udtryk. Køkkenet er i hvide elementer med lyst marmorbordplade, stilren sort håndvask og armatur, samt kvalitetshvidevarer. I køkkenet er der indrettet et praktisk integreret viktualierum.

Alrummet ligger i åben forbindelse til husets stue som har rigtig godt lysindfald og god plads til sofaarrangement. Fra både alrum og stue er der udgang til stor solrig terrasse.
Fra alrummet er der adgang til separat forældreafdeling med stort værelse hvor der er indbygget skab og eget badeværelse i samme gode kvalitetsmaterialer som husets andet badeværelse.

Til huset hører integreret dobbeltcarport og udhus med støbt gulv. Dertil er der anlagt stor terrasse med flotte store fliser, samt flisegang hele vejen rundt om huset.

Haven er for nyligt blevet planeret og klargjort så der blot mangler anlægning af græs.

6Antal rum
2022Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

4.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.375 kr.

Udbetaling

225.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

25,838 / 20.609 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Frederik Ryttergaard
home Holbæk

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

fryt@home.dk

59 43 59 59

59 43 59 59