Vinderød Skov 49A, 3300 Frederiksværk

120 m2 villa

Kontant 1.775.000 kr.

Stemningsfuldt og autentisk hus ud til Vinderød Skov


- Frederiksværk

Et par eller en lille familie vil hurtigt føle sig hjemme i dette autentiske, varme og imødekommende hus, der står og byder sig til i sin optimistiske, skagensgule farve lige her i skovkanten.
Her er alle de rum, man skal bruge plus lidt ekstra. Huset er overskueligt og uden spildplads. Og det er pænt holdt og glimrende opdateret. Klar til at omfavne dem, der træder ind ad entrédøren, bryggersdøren eller ad terrassedøren og ind i den ekstra stue, som nuværende ejer har brugt til at skabe musik. Der kommer lys ind i rummet fra begge sider, så det er et godt sted at hengive sig til aktiviteter, der kræver koncentration.
Boligen indeholder også to renoverede værelser, der er cirka lige store. Køkkenet er velfungerende, og det ligger med et lille charmerende pizzavindue til stuen, som kan indrettes hyggeligt med flere sektioner. I får også et badeværelse og et bryggers til alt det praktiske. Det hele fremstår med en meget høj charmefaktor og velholdt på en lidt oldschool-måde, som er med til at skabe den gode og harmoniske atmosfære, tryghed vel nærmest. Taget er ligeledes istandsat og trævinduerne bibeholdt i den originale stil. Desuden er der kælder under huset med disponible rum og ligeledes en garage. Alt fremstår klar til at blive taget i brug af næste ejer.
Haven er rummelig, så I har alle muligheder for at få et aktivt udeliv her hjemme hos jer selv. Grunden er faktisk organiseret sådan, at I får to haver, så der kan foregå flere aktiviteter på samme tid, uden man forstyrrer hinanden, ligesom I udover at hygge på terrasseområderne også kan bruge grunden til forskellige aktiviteter som træningsstativer, legeredskaber, eller hvad I ellers drømmer om.
Fra grunden er der kig til den skønne grønne natur, som Vinderød Skov byder velkommen til. Her kan I hver eneste dag gå en tur og få sat hovedet rigtigt på plads efter en lang travl dag. I behøver ikke trave i timevis for at mærke roen indfinde sig. Den kommer næsten med det samme. Men det står jer naturligvis frit for at bruge al den tid, I har i disse dejlige, uspolerede omgivelser. Her er også gode udflugtsmuligheder med shelterplads og flere fantastiske udsigtsposter i det kuperede terræn, og dyreliv som man kan lære at kende.
Udover nærheden til skoven har I kort afstand til vandet. I kan køre til Liseleje Strand på fem minutter. Og der er mulighed for at gå ture ved Arresø. Ellers er I tæt på de hyggelige steder i Frederiksværk med kanaler og byliv, der til sammen giver masser af liv og hyggelig stemning i både dagligdagen, og når I skal adsprede jeres gæster, som formentlig vil tigge og bede om at blive inviteret igen. Når de første har set, hvor stemningsfuldt og harmonisk, man kan bo bare 40 minutters kørsel fra Hovedstadsområdets stress og jag. Børnene får det nemt i hverdagen, når de skal i skole, for den ligger så tæt på boligen, at man kan høre hvem klokkerne ringer for.
3Antal rum
1976Ombygget
909 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.775.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.248 kr.

Udbetaling

90.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,290 / 8.182 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kasper Veng Andreasen
home Frederiksværk-Skævinge

Salg, vurdering & Markedsføring

kava@home.dk

88 20 92 80

88 20 92 80