Vindebjergvej 15, Harndrup, 5463 Harndrup

163 m2 villa

Kontant 595.000 kr.

Mulighedsrig villa i Harndrup


Skal opdateres indvendig.

På Vindebjergvej 15 ligger denne fine villa, der byder på god plads til hele familien. Når I ankommer til adressen, møder I den nydelige rødstensfacade med flotte detaljer i murværket. Bilen kan I parkere i den tilhørende, murede garage for enden af indkørslen. Indenfor venter jer 163 m2, der fordeler sig på en stueetage og første sal samt en kælder på yderligere 60 m2.
I stueetagen finder I gode opholdsrum, hvor hele familien kan samles i det daglige. Køkkenet og stuen er placeret i direkte forbindelse med hinanden, så det er ikke svært at forestille sig, hvordan begge rum kan indrettes, så der både er rum til fælles madlavning i køkkenet, hyggelige måltider om spisebordet og samvær i sofagruppen foran fjernsynet. Dagligstuen har høje vinduespartier, som lukker dagslyset ind, og herfra har I desuden adgang til en tilstødende udestue med integrerede bede langs væggen. Der er herudover et badeværelse, som fuldender etagen.
Værelsesafdelingen er placeret på første sal og består af tre værelser, hvoraf det største har en sydvendt balkon samt et tilstødende walk-in-closet. Førstesal har desuden endnu et badeværelse, hvilket giver jer en funktionel indretning.
Kælderen har to disponible rum, der kan indrettes til mange forskellige formål, samt et vaskerum.

Villaen sælges for dødsbo og der må forventes en del opdatering indvendig.
Naturgasfyret er pt. ude af drift og ejendommen er vintersikret.

Bosætter I jer her, får I mulighed for at skabe netop det hjem, som I drømmer om. Samtidig vil I også have kort afstand til alt det, I skal bruge i hverdagen. Indkøb er lige knap en halv kilometer fra adressen, mens daginstitution og skole er små to kilometer væk. Middelfart kan I køre til på cirka 20 minutter, mens Odense kan nås på lidt over en halv time.
5Antal rum
1947Byggeår
2Antal toiletter
1014 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.016 kr.

Udbetaling

30.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,528 / 2.798 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Arne Blomstrøm
home Ejby-Aarup

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

arneb@home.dk

64462010

64462010