Viggo Barfoeds Alle 82, 2750 Ballerup

121 m2 villa

Kontant 4.895.000 kr.

Fantastisk placering i det eftertragtede Digterparken - Tag fra 2012


121 kvm med mulighed for køkken alrum og med 2 fine badeværelser

Etplansvilla tegnet af Johan Christensen fuld af muligheder med sø i baghaven.
Meget, meget attraktivt beliggende i Ballerup, hvor naturen smelter sammen med Egebjerg, kan I nu få hjemme. Viggo Barfoeds Alle 82 udbydes nemlig til salg – en skøn ejendom, hvis fine kulisse i baghaven er en stor sø.
Villaen, som I ser på her, blev opført i 1968, og den rummer endnu dens oprindelige sjæl. I samme ombæring er der gode muligheder for, at I kan præge jeres nye rammer, hvis I også ser kvaliteten og mulighederne i boligen. Den rummer 121 kvadratmeter i ét enkelt plan, og det hele begynder klassisk med en entré og en fordelingsgang. På højre hånd har I værelsesafdelingen, som består af tre gode værelser og to badeværelser, mens I skal vende jer i den anden retning for at finde opholdsarealerne. Foruden et bryggers byder villaen nemlig på et tilstødende køkken og en stor stue, som modtager lys fra syd og vest, og det er fra sidstnævnte, at stuen desuden får adgang til en havestue og en overdækket terrasse. Det er nærliggende at skabe et åbent alrum; på den måde får I også endnu mere ud af udsigten.
Udsigten ligger som en forlængelse af baghaven. Hele grunden er 729 kvadratmeter stor og byder på indkørsel, carport, skur og en privat baghave med stedsegrøn beplantning. Haven består ydermere af blomstrende bede, græsplæne og førnævnte terrasse, som I med fordel kan udvide, så I kommer nærmere søen – et mere vidunderligt vue fra ens have skal man lede længe efter.
Viggo Barfoeds Alle er en del af en lukket villalomme, der ikke så overraskende er ganske naturnær. Foruden søen er der sølle 140 meter ud til den grønne sti, der tager jer nordpå i et skønt og grønt område, som forbinder jer med Egebjerg – fantastiske ruter at nyde såvel en gåtur som en løbetur i. Samtidig er der cykelafstand til skole, institution og det aktive fritidsliv, ligesom der er otte minutter på cyklen til Ballerups midte og station. Herfra tager det 28 minutter med S-toget til København H, hvilket vil glæde pendleren.
4Antal rum
1968Byggeår
2Antal toiletter
729 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.309 kr.

Udbetaling

245.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

28,133 / 22.449 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Casper Trap
home Ballerup

Ejendomsmægler, MDE

trap@home.dk

44 68 20 55

44 68 20 55