Viggo Andersensvej 5, Høll, 7080 Børkop

106 m2 villa

Kontant 2.495.000 kr.

Moderne villa/sommerhus


Beliggende tæt på god badestrand!

Midt i det skønne og eftertragtede Høll, finder man denne nyere villa som også kan benyttes som sommerhus. Sommerhuset er lyst, i moderne stil og meget indbydende. Indenfor få minutters gang ligger den populære fladstrand med det lækreste vand.

Villaen/sommerhuset på hele 106 m2 indeholder en fin entré, som også er fordelingsgang til de to værelser, begge værelser er med skabsplads og ovenlysvinduer. Derudover er der et store disponible rum som bruges til soveværelse. Fra soveværelset er der udgang til terrasse.
Badeværelset har en rigtig god størrelse og indeholder både badekar, rummelig bruser og udgang til træterrasse med udespa.

Hjertet i villaen/sommerhuset er klart det store åbne køkken som ligger i forbindelse med stuen. Her er der valgt et flot hvidt højglanskøkken, flotte gulve og akustiklofter. Hele rummet har en rigtig god atmosfære da der er højt til loftet og nogle store vinduespartier, der også giver et rigtig godt lysindfald til rummet.
Fra køkkenet/spisepladsen er der også mulighed for at åbne helt op ud til den flotte træterrasse med indbygget udespa, plads til solsenge og et stort spisebord hele familien kan samles omkring.

Selve området byder på skønne badestrande og flot natur – så der er rig mulighed for nogle gode gåture og cykelture, for både store og små.
3Antal rum
1981Ombygget
500 m2Grundareal
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.824 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,288 / 12.240 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jonna Harbo
home Brejning

Ejendomsmægler MDE

joha@home.dk

75 86 88 00

75 86 88 00