Vibevej 3, Hørning, 8960 Randers SØ

105 m2 villa

Kontant 1.195.000 kr.

HØRNING -  NY VARMEPUMPE FRA JANUAR 2024 - FULDMURET


SKØN HAVE OG OVERDÆKKET TERRASSE - 3 SOVERUM

Hørning er en charmerende landsby med aktivitetshuset Hørninghus som omdrejningspunkt. Hørning har en aktiv borgerforening, egen Facebookgruppe og et rigtig godt naboskab. Borgerforeningen står for nogle af byens arrangementer. Herudover er der en aktiv idrætsforening, der udover div. aktiviteter, afholder stor sommerfest for hele byen. Ejendommen ligger på lukket vænge i veletableret villakvarter.

Der er skolebus til Assentoftskolen, rutebil til Rønde/Hornslet og Randers. Nærmeste indkøb er Rema1000 i Drastrup (3,4 km) samt SuperBrugs, Netto og slagter i Assentoft (5 km). Der er dagpleje i Hørning og institutioner i Assentoft. Fra Hørning er der nem adgang til E-45 via motorvejslink.

Grunden er anlagt med indkørsel, carport og 2 redskabsrum. Haven er hyggeligt  anlagt med græsplæne, overdækket terrasse, træer og buske samt stauder. Haven er en skøn grøn oase og byder på god plads til spil, leg og afslapning for hele familien efter en ofte hektisk hverdag.

INDEHOLDER:
Overdækket indgang gennem carporten til bryggers. Bryggers med vask, bord og skabsplads. Her er plads til skabsfryser, hvis det ønskes. Hyggeligt køkken i åben forbindelse til stuen. Stor og lys vinkelstue med udgang til den skønne overdækkede terrasse og haven. Fra stuen og køkkenet er der adgang til fordeler gangen til værelsesafdelingen. Værelsesafdelingen består af badeværelse med bruseniche, 2 værelser, soveværelse samt depotrum, som sælger praktisk har indrettet i tidligere entré. Der er store indbyggede skabe i alle soverum og i fordeler gang.

Her finder du en super fin og overkommelig bolig - med fuldmurede vægge og en skøn have beliggende i et populært landsbymiljø med nem adgang til indkøb, skole og E-45.

Jeg glæder mig til at fremvise boligen.

Med venlig hilsen
Trine Sander
4Antal rum
1971Byggeår
911 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.735 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,965 / 5.529 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Trine Sander
home Assentoft

Cand.jur., ejendomsmægler, MDE

trisa@home.dk

86492020

86492020