Vibevej 16, 4171 Glumsø

141 m2 villa

Kontant 3.195.000 kr.

Indflytningsklar og rummelig familievilla


Kort afstand til skole, indkøb og offentlig transport

I skal nu til Glumsø og se en velholdt villa på 141 kvadratmeter fordelt på hele fem værelser, to badeværelser, en stue, et køkken, et bryggers og et disponibelt rum. I den fantastiske have får I et ugeneret uderum, hvor I har mulighed for at købe swimspaen med i handlen. Villaen ligger i kort afstand til indkøb og skole.
Det flotte køkken indbyder til kulinariske oplevelser med god arbejdsplads, låger fra 2020 og udsyn til den lange stue. Det åbne rumforløb er perfekt for familien, som vil opleve et samvær på tværs af aktiviteter ved enten sofaarrangement eller spiseafdelingen. Boligen er generelt i en superfin og præsentabel stand, hvad der også kommer til udtryk på de mange værelser, der let kan indrettes, som I drømmer om. I stueplanet ligger badeværelset og byder på et badekar, der er indmuret ved det væghængte toilet. På førstesalen får I også et badeværelse, så soveafdelingen får alle sine behov dækket.
Set udefra præsenterer villaen sig i samme velplejede stand med gule mursten og et tag fra 2020. Grunden er 700 kvadratmeter og er fortil anlagt med en dobbelt carport. I den dejlige og ugenerede baghave er der flere ting, der trækker, men mon ikke I havner i den lækre swimspa. Med tre indgange til huset ligger desuden en stor og overdækket træterrasse.
Beliggenheden fås ikke meget bedre i Glumsø, hvor I fra matriklen har både skole, pasningstilbud og indkøbsmuligheder i kort gåafstand. Toget stopper på Glumsø Station og gør det nemt at komme eksempelvis til København.
Lyder villaen som noget for dig og din familie? Book en fremvisning med det samme.
1968
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal toiletter
700 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.563 kr.

Udbetaling

160.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

19,604 / 15.425 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Martin Findsen Hansen
home Næstved

Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

finha@home.dk

55 77 41 00

55 77 41 00