Vibevangen 21, 3520 Farum

207 m2 villa

Kontant 6.995.000 kr.

Spændende villa med suveræn beliggenhed i Farum Vest - lukket villavej lige i centrum


Perfekt til den store børnefamilie - Dejlig stor og privat have

Vi glæder os til at præsentere denne sjældne ejendom for dig!
Allerede når du kommer til huset, får du fornemmelsen af et velholdt og gedigent hus.
Perfekt beliggende i Farum Vest tæt på Solvangskolen, svømmehallen, Farum Park og den skønne uspolerede natur ved Storebjerg og Farum Sø. Meget kort gåafstand til Akacietorvet med gode indkøbsmuligheder - desuden fantastisk stisystem til bl.a. skolen og Farum Station.
Parkér i den store garage med elektrisk port - her er plads til 2 biler, cykler og opmagasinering.
Huset er indrettet med entré med plads til at komme af med overtøjet. Fra entréen er der adgang til stort rummeligt bryggersrum - kan evt. inddrages og laves til værelse, ideelt for den hjemmeboende teenager, der gerne vil have egen indgang. Endvidere viktualierum – perfekt til når du handler stort ind. Her kan man have varerne gemt af vejen i et lidt køligere rum.
Dejligt lyst køkken/alrum - god plads til hele familien. Dobbelte døre ud til rigtig hyggelig overdækket terrasse med fliser. To meget store lyse værelser - det ene med indbyggede skabe. Er behovet til det, kan det ene værelse deles, således der kommer et ekstra værelse. Lækkert badeværelse med både badekar, bruseniche og to vaske.
Fra køkkenet er der trappe til 1. salen, der er lys og rummer mange muligheder. Stor og lys opholdsstue med rigtig højt til loftet og udgang til stor balkon med udsigt til nabolaget - udvendig adgang til loftrum og 6 skunke til opbevaring. På 1. salen er der ligeledes egen afdeling med 2 gode børneværelser samt badeværelse med brus.
Den veludnyttede have er primært syd-, og vestvendt. Meget privat med masser af luft til naboerne. God plads til børneleg, trampolin, drivhus og urtehave samt mange andre gode ting.
Uden tvivl et hjem ud over det sædvanlige!

Sælger betaler for udfærdigelse af skøde og refusionsopgørelse.

5Antal rum
1978Byggeår
2Antal toiletter
820 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

6.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.054 kr.

Udbetaling

350.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

40,082 / 32.199 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Hoffmann
home Farum

Ejendomsmægler & butikschef

hoff@home.dk

44 95 20 77

44 95 20 77