Vestermøllevej 228, 8380 Trige

170 m2 villa

Kontant 2.798.000 kr.

Skøn nyrenoveret familiebolig med rolig beliggenhed i Trige


Trige

Vestermøllevej 228 i Trige er en charmerende, renoveret 1-plan villa, der byder på en rummelig boligoplevelse og moderne bekvemmeligheder på en rolig beliggenhed. Denne smukke ejendom strækker sig over 170 kvadratmeter og omfatter også en praktisk carport på 17 kvadratmeter, der giver muligheden for ekstra opbevaringsplads og andre anvendelsesmuligheder. Villaen er gennemrenoveret i 2022. 

Villaens indre er præget af omhyggelig opmærksomhed på detaljer og moderne design. De store og lyse rum giver masser af plads til lige det du drømmer om. Du bliver budt velkommen indenfor i en flot og rummelig entré med masser af plads til sko og overtøj, hvor der også er adgang til gæstetoilettet. 

Fra entréen er her ligeledes adgang til den store og lyse stue med plads til et større spisebord samt sofaarrangement. Her kan du også nyde udsigten til haven og på de kolde dage ved villaens brændeovn.

Villaen rummer også et stort køkken fra 2022 med god skabs- og bordplads, som giver de ideelle rammer til at lave et lækkert måltid. Fra køkkenet er her adgang til husets praktiske og veludnyttede bryggers.

Villaen rummer 3 gode værelser, hvor to af dem er ideelle som børneværelser eller kontor samt et flot badeværelse med gulvvarme. Badeværelset er renoveret i 2022. Det tredje og sidste værelse er det største af slagsen, hvor der desuden også er adgang til walk-in-closet. 

Ejendommen byder på et dejligt udendørs område, hvor du kan nyde solrige dage og frisk luft. Den velplejede have og terrasse skaber de bedste rammer for afslapning samt hyggelige og solrige stunder med venner og familien.

Denne skønne villa er en perfekt kombination af moderne komfort og charme. Med sin rummelige indretning, moderne faciliteter og dejlige udendørsområder er det det ideelle hjem for familien, der ønsker at nyde livet i skønne omgivelser, tæt på natur, offentlig transport og byens bekvemmeligheder.

Lyder det som noget for dig? Så tøv ikke med at kontakte home Aarhus Nord allerede i dag! 
5Antal rum
1986Ombygget
2Antal toiletter
719 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.798.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.703 kr.

Udbetaling

140.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,130 / 12.988 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mads Thorup
home Aarhus Nord

Salgschef & Ejendomsmægler, MDE

thorup@home.dk

87424040

87424040