Vesterhåb 59, 8300 Odder

191 m2 villa

Kontant 4.995.000 kr.

Moderne og stilfuld villa fra 2015 med 191 boligkvadratmeter


VESTBYEN - ODDER

Drømmer I om et nyt, moderne hus med masser af plads og en fantastisk have? Så er denne villa helt sikkert noget for jer! Denne nyere villa fra 2015 byder på hele 191 boligkvadratmeter i forskudte niveauer, og der er virkelig kræset for detaljerne i både indretning og udstyr.

I bliver mødt af en stor integreret carport med et integreret skur, el-ladere og cykelstativ, så I altid er klar til at tage på tur.
Når I træder ind i huset, mødes I af en rummelig entré med indbyggede skabe til opbevaring af overtøj og sko. Her vil I kunne mærke gulvarmen, som strækker sig over hele huset. Fra entréen er der adgang til et rummeligt bryggers med vaskefaciliteter og ovenlys, og her er der også egen indgang.
Højdepunktet i huset er det store køkkenalrum, som er hjertet i hjemmet. Her er der loft til kip og ovenlys med masser af naturligt lysindfald fra automatiserede Velux-vinduer, som kan styres via en app på din mobiltelefon. Og så er der selvfølgelig også et stort vinduesparti med en skøn udsigt og udgang til haven. 
I får jer et flot og moderne HTH-køkken med alt, hvad I skal bruge af hvidevarer og opbevaringsmuligheder. Stuen rummer plads til det lange spisebord og et hyggeligt sofaarrangement - perfekt til både madlavning og afslapning.

Fra køkkenalrummet fører en lille trappe ned til en anden afdeling, hvor I får jer et stort badeværelse med både bruseniche og kar. Dernæst et forældresoveværelse med adgang til eget badeværelse, samt bruseniche. Derudover er der to børneværelser af rigtig god størrelse, som giver børnene masser af plads til at lege og udfolde sig.
Øverste etage består af et stort multirum med mange anvendelsesmuligheder. Hertil får I et depotrum, skunke med opbevaringsplads og vinduer til begge sider med skønne udsigter.
Haven omkring huset er en oase af ro og afslapning med mange hyggelige kroge og muligheder for sjov og leg. Børnene vil elske den nedgravede trampolin, legehuset og sandkassen, og voksne vil nyde den solrige terrasse og det hyggelige orangeri. For dem, der elsker at grille og lave mad udendørs, er der også et godt udekøkken med grill og håndvask - et fantastisk sted at samle venner og familie, og nyde de varme sommerdage og lange aftener.
En fantastisk ejendom, der tilbyder en moderne og funktionel dagligdag på en rolig beliggenhed. Kontakt home Odder for en fremvisning på 86 54 33 22 
2015
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal badeværelser
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

4.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.412 kr.

Udbetaling

250.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

30,619 / 24.076 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Lund
home Odder

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE

jlund@home.dk

86 54 33 22

86 54 33 22