Vestergade 40, 5560 Aarup

157 m2 villa

Kontant 1.595.000 kr.

Beliggende på stor grund grænsende direkte ud til skov, natur og eng ved Brænde Å


Den perfekte kombination af naturskønne omgivelser og bynær beliggenhed

Med særdeles attraktiv beliggenhed med skov, eng og den skønne natur ved Brænde Å i baghaven, finder I denne rummelige villa, der både tilbyder naturskønne omgivelser og samtidig ligger i gå-afstand til alle byens faciliteter og tæt på fodbold- og tennisbaner m.v.
Når I kigger ud af vinduerne mod sydvest eller opholder jer på terrassen eller i haven, har I følelsen af at bo midt i naturen... men når I træder ud på Vestergade, er der kun få minutters gang til både skole, pasningstilbud og et bredt udvalg af dagligvareforretninger m.v.

Villaen er placeret på en 1.728 m2 stor grund med masser af plads til udendørsaktiviteter og haveprojekter, hvilket gør ejendommen oplagt for børnefamilien.

Villaen trænger flere steder til modernisering, og tilbyder 157 m2 bolig i 1 plan. Herudover er der en tilbygning med udestue på 34 m2. samt en kælder på 30 m2.
Indretningen byder på et køkken i åben forbindelse til spisestuen, hvor den åbne planløsning skaber behagelige rammer til mange hyggelige aftener og festlige sammenkomster. Franske døre fører ind til stuen, der ligeledes er rummelig, og har direkte adgang til udestuen, hvor det store vinduesparti til kip giver masser af naturligt lysindfald.
Boligen byder desuden på fire værelser, hvilket giver masser af plads til hele familien, som også kan nyde godt af to badeværelser. 
Der er også en kælder med udvendig adgang bestående af tre disponible rum.

Familiens børn og kæledyr kan roligt lege i den store, lukkede have, hvor der også er et drivhus og flere forskellige terrasseområder. Slå jer ned i skyggen af valnøddetræet, og glæd jer til den årlige høst fra blandt andet et moreltræ, æbletræer og diverse frugtbuske. 
Derudover finder I på grunden en ældre carport i forlængelse af indkørslen.
Med denne adresse i Aarup kommer I til at bo tæt på indkøb, børnehave, Aarupskolen, idrætsfaciliteter og offentlig transport, som alt sammen er inden for en kilometer. 
Nyd bekvemmeligheden ved at have alt lige ved hånden, og samtidig naturen lige uden for vinduerne.

Der er solceller på taget, og huset opvarmes med luft/vand varmepumpe, men såfremt kommende ejer ønsker fjernvarme, er dette under etablering med forventet tilslutning i 3 etaper fra 2023-2025.
6Antal rum
1974Ombygget
2Antal toiletter
1728 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.892 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,252 / 7.318 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rikke S. Svensson
home Ejby-Aarup

Ejendomsmægler, MDE

risv@home.dk

64462010

64462010