Vesterballe 22, Genner, 6230 Rødekro

204 m2 villa

Kontant 725.000 kr.

Bo naturskønt med stor garage i Genner


Villa med plads til den store familie

I Genner får I et dejligt lokalsamfund med mange tilbud, og ligeledes er det fantastisk med naturen lige udenfor jeres vinduer. Huset med fem værelser og gode samt lyse opholdsrum. Derudover er der god plads til hobbyer i den store garage. Haven er nem at holde, så I får endnu mere tid til at nyde solen, mens børnene spiller bold og leger i den skønne oase.
I bor mindre end ti kilometer fra Aabenraa i en virkelig dejlig by med skole, idrætshal og pasningstilbud i gåafstand, mens bussen stopper 500 meter fra huset. Indkøbene klarer I hurtigt i bilen, og omkring jer strækker marklandskabet sig mod horisonten, mens skovarealer indbyder til mange timer i det fri.
Huset har en gul facade, og indenfor er der mange højdepunkter. Køkkenet er rummeligt, så de mindste kan hjælpe til, og med dør direkte til terrassen er det nemt at holde øje med grillen, mens I snitter salat til aftensmaden. Tilstødende er en stue med vinduer mod sydvest, så her er meget lyst, og tilmed er der god plads til sofaen og langbordet, så I kan dække op til børnefødselsdagene. Det er også praktisk med det store bryggers, og endelig afsluttes stueplanet af et badeværelse med lyse fliser og brus samt et værelse. Går I ovenpå, har I yderligere fire værelser, så der er mange muligheder for den store familie her.
Haven smelter sammen med naturen, så I kan nyde udsigten over markerne både inde fra boligen og udefra, hvor der er rigeligt med plads til aktiviteter i solen. Forestil jer også, hvor hyggeligt det bliver at slå sig ned med en god bog til lyden af fuglefløjt.
Kom ud og drøm videre - book en fremvisning.
1916
Byggeår
7
Antal rum
987 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

725.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.804 kr.

Udbetaling

40.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,554 / 3.560 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Lützen Christensen
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

lutz@home.dk

74624045

74624045