Vester Kringelvej 10, 8250 Egå

213 m2 villa

Kontant 4.598.000 kr.

Spændende villa med en skøn, solrig have


Gl. Egå

home Egå/Risskov har den store fornøjelse at udbyde denne spændende og meget indbydende villa som ligger på den hyggelige Vester Kringelvej i Gl. Egå. Vejen er lukket og flot beplantet med smukke allétræer. Her bor man i cykelafstand til en af byens bedste badestrande, Egå Marina, City og med kort afstand til bybus, skolebus, forsamlingshus, kirke, indkøb og grønne omgivelser. 
Villaen ligger på en meget privat og solrig grund på 1.215 kvadratmeter med bl.a. en meget flot, nyanlagt lærketræsterrasse på 3 sider af villaen. En dejlig baghave med 2 drivhuse. Under piletræet kan stilheden og idyllen nydes i ro og mag.
Villaen er på i alt 213 boligkvadratmeter og virkelig godt indrettet med en opdateret entré med klinkegulv og skabe til opbevaring. Boligens hjerte er det pragtfulde køkken-alrum med klinkegulv og store vindues- og dørpartier ud til haven. Køkken-alrummet er meget lyst idet man er beriget af et lysindfald fra hele 3 sider. Køkkenet er holdt i hvidt og godt med skabs- og bordplads. Fra fordelergangen er der adgang til et lyst soveværelse, og et skønt walk in closet. Badeværelset er meget elegant med en stor bruseniche, et lækkert vaske- og skabsarrangement, væghængt toilet, vaskemaskine, tørretumbler samt de smukkeste klinker på gulv. Denne del af underetagen er renoveret i år 2020. I hele stueetagen er der gulvvarme. Et flot trappeforløb til 1. sal som rummer en pragtfuld og meget stor og møbleringsvenlig opholdsstue med en fransk altan og et lyst gulv i bambustræ, gulvvarme og en smuk udsigt ud over området. Her følger man årstidernes skiften fra 1. parket. 2 lyse og rummelige værelser samt et stort fleksibelt lege- eller flexrum med kontorplads. Et dejligt badeværelse fra år 2018 med en separat bruseniche, gulvvarme og et væghængt toilet.

I villaens ene ende en integreret dobbelt garage med 2 porte og godt med værkstedsplads. Ialt er her 80 kvadratmeter garage/værksted incl. et praktiskopbevaringsrum. Perfekt til jer der drømmer om hobbyplads, atelier, plads til et par motorcykler, en veteranbil eller andet.
Villaen er perfekt til den familien der ikke vil gå på kompromis med beliggenheden og de mange kvadratmeter, at boltre sig på.
Absolut et besøg værd.

7Antal rum
2008Ombygget
2Antal toiletter
1215 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.598.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.921 kr.

Udbetaling

230.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

26,440 / 21.293 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Tholstrup
home Egå - Risskov

Butikschef, Salg/vurdering, Vurd.specialist for RD

mthol@home.dk

86222222

86222222