Vester Alle 13, Strandhuse, 6000 Kolding

194 m2 villa

Kontant 3.695.000 kr.

Flot moderniseret 60ér villa med de bedste kvalitetsmaterialer, beliggende tæt på Lyshøjskolen.


Beliggende på Vester Alle i Strandhuse

Glæd jer til tilværelsen i denne indbydende ejendom, som ligger skønt i Strandhuse. Her er tale om en utrolig flot moderniseret  villa, der ligger på lukket villavej med lukket have med masser af luft og lys. 

Jeres nye hjem ligger i et roligt område tæt på Lyshøjskolen, så børnene kan lynhurtigt gå dertil, ligesom de på et øjeblik når sportsfaciliteter og fritidsklub ved Nørre Bjert/Strandhuse Idrætsforening. Indkøbsmuligheder, Trapholt Museum, Den nye Badebro, Lagkagehuset, Pizzaria og sushihus kendetegner også nærmiljøet, og der er blot få hundrede meter til den pragtfulde natur langs fjorden. Ydermere når I nemt Koldings midtby og motorvejsnettet m.m..

Indretning: Dejligt stort bryggers med stik til vaskemaskine, godt med skabe, klinkegulv m.m. disp. rum kan anvendes som værksted. Flotteste Hanstholm køkken i eg med super god bordplads og opbevaringsplads i åben forbindelse med opholdsstue der har sildebensparketgulve, opholdsstuen er delt op så du både har opholdsstue og spisestue eller evt. mulighed for et ekstra værelse, entre, flot nyere gæstetoilet, gang, 2 børneværelser, soveværelse samt et flot nyere badeværelse med rund bruseniche, pænt skabs arrangement med håndvask og toilet.

Her er en skøn ugenert terrasse og have der ligger mod sydvest, så her er mulighed for god sol det meste af dagen. 

En familievenlig villa med et skønt lysindfald, som har en unik beliggenhed, da hverdagens fornødenheder ligger i gåafstand fra denne dejlige bolig.


     
8Antal rum
2002Ombygget
2Antal toiletter
747 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.102 kr.

Udbetaling

185.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

21,243 / 16.916 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Hanne Viuf Faaborg
home Kolding - Slotsallé

Indehaver, Ejendomsmægler

hannef@home.dk

75520311

75520311