Venusvænget 88, Sønderris, 6710 Esbjerg V

134 m2 villa

Kontant 2.148.000 kr.

NYDELIG & VELHOLDT 1-PLANS VILLA I FAMILIEVENLIGE SØNDERRIS - HYGGELIG HAVE


FORÆLDREAFDELING M. BADEVÆRELSE - 2 GODE BØRNEVÆRELSER + GÆSTETOILET


Nu har du muligheden for at købe denne velholdte villa på en af Esbjergs mest attraktive placeringer. home Esbjerg har nemlig fået æren af at skulle sælge Venusvænget 88! 

En familievenlig villa hvor der gennem årene er blevet skabt en masse minder i de trygge omgivelser. Det her kan være en perfekt mulighed for at skabe sit eget drømmehus. Så pak flyttekasserne og forbered jer på livet i skønne Sønderris. 

Huset byder bla. på: 
Stort arbejdsvenligt køkken med plads til hurtige måltider eftermiddagskaffen eller lektielæsning, fin entré med bryggers funktion. Rummelig stue og spisestue som er fuld af lys, her kan man slappe helt af en fredag aften til filmhygge og popcorn. Herfra er der udgang til terrassen, hvor gæsterne kan trække med ud på sommeraftnerne. 
Her får man også en forældreafdeling med det fine soveværelse og badeværelse. Fra gangen ledes man ind i to gode værelser, her kan familiens mindste puttes tæt på forældre. De er også placeret tæt på det moderne gæstetoilet. 

I haven er der fin variation ift. blomster, beplantning og hyggelige kroge. Her kan man læne sig tilbage og nyde frirummet, imens børnene el. børnebørn tumler på græsplænen. 

Til huset her, får man også en bred indkørsel, carport og godt værksted. Perfekte muligheder hvis man godt kan lide at pusle med lidt håndværk eller skrue på biler. 

Vi glæder os meget til at invitere jer indenfor, så leder i efter et nydeligt 1-plans hus, med god planløsning, i god stand, beliggende i børnevenlige omgivelser, så book en fremvisning på tlf. 75 13 70 11 idag. 
4Antal rum
1980Byggeår
2Antal toiletter
750 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.148.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.830 kr.

Udbetaling

110.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,408 / 9.861 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Cecilie Houe Kristensen
home Esbjerg

Ejendomsmægler

cekr@home.dk

75137011

75137011