Ventedgårdsvej 16A, Knabstrup, 4440 Mørkøv

320 m2 villa

Kontant 1.895.000 kr.

Knabstrup, Mørkøv


Kæmpe flerfamilievilla i fredfyldte omgivelser

Her får I virkelig plads til drømmen om det moderne bofællesskab i en kæmpe villa, der snildt kan rumme to børnefamilier og hvor I samtidig har super vilkår for de pladskrævende hobbyer, eller måske kombinationen af bolig og erhverv på samme matrikel.
Ventegårdsvej 16A byder velkommen til en kæmpe villa med to selvstændige boliger, og desuden masser af plads til at udleve de helt pladskrævende hobbyer. Pladsen fordeler sig over to plan, hvor der på hver er indrettet en selvstændig bolig, begge med plads til en børnefamilie. Begge boliger har tre værelser, alrum samt badeværelse og til huset hører desuden en stor sidebygning med ekstra værelser, stor garage samt flere store, disponible rum. Her skaber de mange ekstra etagemeter et væld af muligheder for udnyttelse til både private formål, men måske også i erhvervsøjemed.
Rundt i den store villa trænger der flere steder til istandsættelser og opdateringer. Her har I altså, på trods af stort set gennemgående brugbare faciliteter, rige muligheder for at sætte eget præg på udtrykket gennem de to boliger og i den rummelige sidebygning.
Grunden er stor og anlagt med parkeringsplads til flere biler og en dejlig, syd-østvendt have, der nemt kan deles op i to.
Her er I beliggende i dejligt fredfyldte omgivelser med en rar landsbystemning og skønne naturomgivelser. I Knabstrup finder I både skole, børnehus, slagter og bager og her er desuden en kort køretur til Mørkøv, hvor alle indkøb kan foretages.

1900
Byggeår
10
Antal rum
3
Antal badeværelser
1456 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.949 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,684 / 9.165 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Frederik Ryttergaard
home Holbæk

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

fryt@home.dk

59 43 59 59

59 43 59 59