Vejdammen 32, Gl Holte, 2840 Holte

144 m2 villa

Kontant 4.395.000 kr.

Her får du mest for pengene i Holte – 144 m2 i nyrenoveret stand til kun 4.395.000,-


2840 Holte

Lidt uden for Holte midt i smuk natur og rolig idyl ligger en nyrenoveret og indflytningsklar familievilla i flere niveauer til jer, der ønsker naturlig indretning og fredelige omgivelser inde såvel som ude.

Følg den nyanlagte chaussestens trappe i portugisisk granit ned til det lille paradis, som her er det fine, sorte træhus, der omkranses af høje træer, farverige blomster og grønne buske – en stemning I først rigtig forstår, når I befinder jer på matriklen. Naturen inviteres indenfor og ses i alle 144 kvm, bl.a. på de nye egetræsgulve og på det stemningsgivende lysindfald, der kommer gennem de mange vinduespartier. Huset har i 2020 og 2021 gennemgået en omfattende indvendig renovering og istandsættelse med efterisolering og nylagte egetræsgulve gulve i stue, køkken, gang og værelser, nyt AUBO køkken med gulvvarme, nyt stilrent badeværelse med armaturer og rainshower i messing samt gæstetoilet med gulvvarme. 1. sal er nyomlagt og efterisoleret med stort værelse, fleksibel kontorplads og ny trappe i massiv egetræ. Samtlige hårde hvidevarer er udskiftet ved boligrenoveringen og indbefatter blandt andet et stort SMEG amerikaner køle-fryseskab med franske døre. I stuen findes en ny væghængt Svanemærket brændeovn, der spreder lys, varme og hygge. Huset rummer i alt fem værelser, der fordeler sig hyggeligt niveauforskudt i både stueetage og førstesal.
Ejendommen er oprindeligt opført i 1953, med efterfølgende tilbygninger i start 1980’erne og er til jer, der sætter pris på kvalitet, spændende arkitektur og fredeligt indretning med naturen som inspirationskilde. Den kuperede grund rummer et fantastisk potentiale for anlæggelse af romantiske terrasser, blomsterbede i flere niveauer og varme solkroge.
Den idylliske naturstemning fra grunden præger nærområdet for ikke langt fra adressen finder man både Geels Skov, Søllerød Golfklub, ridecentre med græssende heste og andre naturoplevelser. På trods af dette skal I dog ikke bekymre jer om lang afstand til hverken skole, institution eller indkøb for alt dette og mere til ligger i nærområdet. I kan desuden glæde jer over, at flere idrætsfaciliteter og -klubber er inden for kort afstand, ligesom der via motorvejen er nem og hurtig adgang til både land og by.
Velkommen i denne indflytningsklare ejendom!

1953
Byggeår
5
Antal rum
1311 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

7.448 kr.

Udbetaling

220.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

27,023 / 21.752 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolaj Starup Kjelfred
home Holte

Partner & Ejendomsmægler, MDE

nkjo@home.dk

45 41 01 44

45 41 01 44