Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. december

kl. 12.00-12.30

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. december kl. 12.00-12.30

Ved Vandløbet 26, 2610 Rødovre

131 m2 villa

Kontant 3.595.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. december

kl. 12.00-12.30

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. december kl. 12.00-12.30

AUTENTISK ARKITEKTUR OPFØRT SOM FAMILIEBOLIG TIL MURERMESTEREN SELV


NYD EN PRAKTISK PLANLØSNING & SKØNNE UDEAREALER, PÅ EN ROLIG OG LUKKET VILLAVEJ

NÅR ARKITEKTUR OG BYGGEKVALITET GÅR HÅND I HÅND - FLOTTE ORIGINALE DETALJER
OMRÅDET
Islev er i dag en utroligt rolig og hyggelig bydel på grænsen mellem Rødovre og Herlev. Området byder på både skønne naturomgivelser, offentlig transport, et hyggeligt lokalt butikstorv med dagligvarebutikker samt skole og daginstitutioner. Til de aktive kan man nyde både gå- og løbeture og mountainbike ved Vestvolden eller Kagsmosen, og her er både fodboldklubber og svømmehal inden for kortgåafstand.
Pendleren tilgodeses med kun 1.2 km til Husum S-tog Station så man hurtigt kan komme både ind og ud af byen. Derudover byder Rødovres lokalmiljø ligeledes på S-tog forbindelse, det prisbelønnede Rødovre Centrum samt Damhusengen og Damhussøen.

EJENDOMMEN
Huset er opført i 1962 i flotte gule mursten og byder på moderne indretning med flotte detaljer fra oprindelig tid. Sælger har gennem sin ejertid løbende vedligeholdt huset, med entusiasme og respekt for byggestilen. Klimaskærmen er opdateret. Her er blandt andet skiftet vinduer og døre hele vejen rundt, og efterisoleret på loftet. Der er også etableret praktiske udgange til haven fra 2 soveværelser og fra begge stuer. Haven er en oase for sig – den indeholder flere solskinskroge og har både flotte planter samt flere forskellige bærbuske og frugttræer. Til grunden hører både egen indkørsel med installeret lader til el-bilen, og en  muret garage opført i samme stil som huset. 
- Anvendelsesmulighederne er mange - forestil jer denne isoleret, eller med integreret indgang fra det ene værelse igennem en overdækket atriumgård. - Måske man drømmer om liberalt erhverv?
Grunden andrager 628 m2. Man kan glæde sig over privatlivet, og Åen der løber på sydsiden af huset. 
Sælger har passet på huset, og mange anmærkninger i tilstandsrapporten er udbedret.  
INDRETNINGEN
Husets planløsning er praktisk, og den rummelige entre, med god skabsplads, leder dig til husets 3 soveværelser samt badeværelse. I den anden ende af huset findes køkkenet med indgang til bryggers, som også kan tilgås udefra. Den store vinkelstue, inviterer med de kæmpestore skydedøre lys og luft ind, og forlænger de skønne kvadratmeter til haven i sommerhalvåret. Fra stuen er der opgang til den charmerende flisebelagte pejsestue, også her er udgang til haven. Husets kælder byder på 3 gode disponible rum. Se endvidere den alternative plantegning, for inspiration. - Velkommen til!

1962
Byggeår
5
Antal rum
628 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.184 kr.

Udbetaling

180.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

22,079 / 17.293 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolaj Kure
home Rødovre

Partner, Vurderingsspecialist for RD

nikur@home.dk

36 70 19 19

36 70 19 19