Ved Hegnet 10, 3050 Humlebæk

238 m2 villa

Kontant 7.695.000 kr.

Mulighed for to generationer - kun fantasien sætter grænser


Velholdt villa på vidunderlig vej direkte til skoven

(Se en video om området her: https://www.youtube.com/watch?v=HqRvo0N8GyE)

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed - og ja, vi kan tilføje plads, mere plads, rigtig god plads.

Her får I en helt igennem dejlig og velholdt villa med en planløsning og rummelighed, som giver jer oceaner af udfoldelses- og indretningsmuligheder. Den velholdte villa er flot integreret på den let kuperede grund og giver jer to plan at boltre jer på. Fra den hyggelige villavej  tager I  et par skridt gennem den kønne forhave, hvorefter I befinder jer ved hoveddøren. Herfra træder I ind i villaens øverste plan med entré, køkken-alrum, stue, hele fire værelser og badeværelse og gæstetoilet. Køkken-alrummet vender mod haven og giver jer et herligt leverum. Det velforsynede køkken står med flotte hvide elementer, god bordplade og god skabsplads, så I kan forberede måltiderne, mens lektierne ordnes om spisebordet eller snakken går om dagens oplevelser. I forlængelse af køkken-alrummet har I en stue med udgang til overdækket altan, hvor aftensmaden kan nydes sammen med den charmerende udsigt over matriklen og området. Og måske ser I jeres snit til at nyde tosomheden og de gode samtaler over et glas vin, akkompagneret af solnedgangen, når stilheden har sænket sig over resten af familien. Godt fordelt på denne etage får I som nævnt desuden hele fire, gode værelser, alle forsynet med indbyggede skabe. Derudover finder I et stort badeværelse med bruseniche og med effektfulde ovenlysvinduer. Og naturligvis yderligere et gæstetoilet.

Dette kunne være afslutningen på boligen...men som lovet får I masser af plads og vi tager derfor turen til stueplan, hvor I kan frydes over en kæmpe stue, som lægger op til festlige sammenkomster eller skønt samvær i familiens skød. Gennem de store vinduespartier drager udelivet i den dejlige have, hvor I har et fantastisk terrasse- og poolmiljø, som bare venter på at blive indtaget til ren afslapning under solens stråler og familieleg i den glimtende, blå pool. Stueplanet byder desuden på to store værelser, badeværelse, stort, praktisk bryggers samt et par disponible rum til opbevaring. Der er også separat indgang/udgang til haven.

Til ejendommen hører desuden redskabsskur samt dobbelt carport. Ejendommens skønne beliggenhed betyder, at I kommer til at bo tæt på Humlebæks herligheder - godt handelsmiljø med Strandvejsbutikkerne og Humlebækcentret, Kystbanen, skoler og daginstitutioner. Og ikke mindst med naturen helt tæt på - der er sti nede ad vejen direkte til skoven. fredede arealer og gåafstand til Øresund. 
Glæd jer til at opleve denne rummelig villa, som sætter de perfekte rammer for familielivet.
Ring på tlf. 4919 0800 for en fremvisning.
1972
Byggeår
9
Antal rum
3
Antal toiletter
929 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

7.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.659 kr.

Udbetaling

385.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

46,980 / 37.001 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mark Hemming
home Humlebæk

Ejendomsmægler MDE & Indehaver

hemming@home.dk

49 19 08 00

49 19 08 00