Vænget 9, Vesterlyng Eskebjerg, 4593 Eskebjerg

114 m2 villa

Kontant 695.000 kr.

God villa i naturskønne omgivelser


Vænget 9, 4593 Eskebjerg

Midt i den allersmukkeste og dejligste natur mellem naturreservatet Saltbæk vig og Kattegat i Vestsjælland, ligger Vænget 9. I naturskønne omgivelser i den lille by Eskebjerg, hvor der er mulighed for at handle ind i den lokale brugs, der kun ligger få minutter fra ejendommen.

På skøn lukket sidevej til Eskebjergvej finder du denne fine ejendom som er opført i 1961, som byder på 114 kvm bolig og 50 kvm kælder fordelt på: Entre – fordelingsgang – pænt køkken med direkte adgang til gang med trappe til kælderetagen – god og rummelig stue med plads til både spiseafdeling og sofahjørne, her må dog påregnes ekstra kærlighed, i form af renovering pga. af tidligere brand, som har forsaget sodskader - 2 værelser – godt og rummeligt badeværelse med badekar og brus, samt disponibelt rum/fyrrum.

Kælderetagen udgør et godt vaskerum – rummeligt depotrum/værksted med trappe til 1.sal, samt 2 mindre disponible rum.

Som tilhørende ekstraudstyr finder du carport - godt udhus med plads til diverse haveudstyr samt god og nem have, der primært er anlagt med græsplæne som byder op til masser leg.

Fra ejendommen er der få minutter til Vesterlyng – den kilometerlange sandstrand der ligger i et fredet hedeområde med enestående naturoplevelser mellem vandreklitter, lyng, enebær og græssende køer som går frit omkring.

Vænget 9, er et godt match som 1. fælles bolig, den enlige svale eller til den lille familie som elsker naturen.

4Antal rum
1973Ombygget
900 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.210 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,112 / 3.309 kr.

Tjek boliglån