Urupvej 12, Urup, 7200 Grindsted

115 m2 villa

Kontant 995.000 kr.

GRINDSTED


Lamborghus

Lamborghus udbydes nu til salg!

Lamborghus har de seneste 12 år dannet rammerne for mange fester - og nu ønsker Lene og Claus at give stafetten videre. Oplagt vil det være, at drive stedet videre i samme ånd, men de flotte lokaler kan benyttes til mange andre gode formål.
Prisen er sat lav af Lene og Claus fordi de gerne vil på pension og give folk der ønsker at forsætte restauranten en chance og afspejler ikke standen på huset. Huset er lige nu delt i 118 kvm privat lejlighed og 437 kvm erhverv. Da ejendommen tidligere har været godkendt som 100% privat brug, kan erhvervsdelen iflg tekniks forvaltning ændres tilbage til 100 % privat via en ansøgning. Derved kan huset bruges til de formål man ønsker.
Energiberegning afviger fra de faktiske forhold. Med fuld bookning af fester er der brugt træpiller for ca. 35.000 + moms om året og uden de mange fester f.eks. i Corona året 2021 ca. kr. 17.000 + moms. Dette er fuldt dokumenteret i årsregnskab revideret af statsaut. revisor og indberettet til skat.

Så snart man ankommer til den hyggelige forhave, føler man sig budt velkommen, og det fortsætter inde i bygningen! Her bliver man mødt af et skønt stort indgangsparti med højt til loftet, hvilket skaber en naturlig fortsættelse til de øvrige lokaler:
- Den store festsal på ca. 100 kvm. med et godt lysindfald fra de store vinduespartier og døre.
- Dejligt festlokale på ca. 50 kvm. ligeledes lyst og venligt.
- Godt opholdsrum på 22 kvm. pt. indrettet som legerum.
- 4 toiletter.
- Stort køkken med alt der skal til for at lave den gode mad - og rengøringen bagefter.
- Flere depot- og disponible rum. 

Der er en tilhørende privatbeboelse på 1. sal på i alt 115 kvm., der er indrettet med:
- Entre'. Stor stue med laminatgulv, god udsigt og med udgang til vestvendt altan. Pænt køkken med hvide køkkenelementer og god bordplads. Nydeligt badeværelse med hvidt inventar og bruseniche. Gang. Stort soveværelse. Kontor. 2 værelser.
Kælder på 82 kvm. med plads til pillefyret mv. 

Bygningerne har gennem de seneste 12 år fået mange gode istandsættelser, eksempelvis er de fleste døre og vinduer udskiftet til plast, pillefyr fra 2012, der er nye lofter, gulve, toiletter osv., så bygningerne fremstår nu i flot og præsentabel stand.

Der er fine parkeringsforhold. I 2014 er der opført en rundbuehal, som bl.a. kan benyttes til heste, da den store grund giver god plads til hestehold.
Endvidere forefindes der carport og udhus på 66 kvm.  

Det meste af inventaret medfølger, såfremt dette må ønskes, og endvidere kan stor ordrebog overdrages uden beregning til de nye ejere af Lamborghus.
Kontakt home og hør nærmere om dette fine tilbud!  
6Antal rum
1940Byggeår
5Antal toiletter
14731 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.977 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,825 / 4.704 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jan Poulsen
home Grindsted

Partner, Salg og vurdering

janp@home.dk

76775300

76775300