Åbent hus

Søndag d. 10. december

kl. 10.30-11.00

Åbent hus

Søndag d. 10. december kl. 10.30-11.00

Uranienborg Alle 6, 2860 Søborg

111 m2 villa

Kontant 5.750.000 kr.

Åbent hus

Søndag d. 10. december

kl. 10.30-11.00

Åbent hus

Søndag d. 10. december kl. 10.30-11.00

En vidunderlig beliggenhed med skøn have!


Gode muligheder og masser af potentiale!

Nu byder vi jer velkommen til denne klassiske rødstensvilla fra 1920 på i alt næsten 200 m2!

Her kan hus-og-have drømmene blive til virkelighed, og med en stor have og en brugbar kælder er faciliteterne til det gode hjemmeliv på plads. 

Dejligt beliggende på attraktiv vej i et af Søborgs mest eftertragtede områder, et kvarters kørsel fra København. Perfekt til børnefamilien, der gerne vil have ro, autenticitet, skøn natur og ikke for lang afstand til byen.
Haven: Lad os begynde rundturen udenfor, for her er udendørsfaciliteter for enhver smag. Flere fliseterrasser omkranser villaen, og midt i haven finder I desuden en lækker, sydvendt træterrasse samt eget orangeri. I haven er der plads til både boldspil, solbadning og grønne fingre, mens opbevaring af bil, haveredskaber og værktøj kan klares i garagen og de to haveskure.
Huset indeholder: Kvadratmeterne sig over tre etager med en kælder, der har flere disponible rum samt et flisebadeværelse med karbad og vaskefaciliteter. I stueplan ligger køkken, stue og et badeværelse med separat brus samt en skøn udestue. Flotte trægulve og -lofter er gennemgående på denne etage, det samme er et dejligt lysindfald gennem de mange vinduer. Køkkenet har alt i hårde hvidevarer samt et lyst design og ideel bord- og skabsplads, mens I i stuen kan indrette jer med både langbord, hjørnesofa og læsekrog. Førstesalen rummer tre værelser, de to med skabsplads, foruden et toilet, og så går det fine lysindfald samt lyse lofter igen heroppe.
Område: Ejendommen er beliggende på den meget rolige og meget populære Uranienborg Alle som ligger tæt op ad Utterslev Mose som en del af det eftertragtede, Mosekvarter. I mosen er der masser af plads til leg på eng og i vandhuller og ungerne kan fodre ænder og se nærmere på områdets aktive dyreliv - eller du kan tage dig en løbetur i skøn natur. Vejen er stille, fredelig og meget børnevenlig. Huset ligger endvidere tæt på mange andre gode faciliteter, bl.a. skøjtehal, fodboldklubber, svømmehal, idrætshal osv. Daginstitutionen finder du på den anden side af gaden, og skolen finder du inden for kort cykelafstand. Søborg Hovedgade ligger blot 500 m fra huset, hvor du finder alt, hvad du skal bruge til at klare dine indkøb. Herunder en stor Irma, 365 og Netto samt diverse børnetøjs- og legetøjsbutikker, restauranter og caféer m.v.
1920
Byggeår
4
Antal rum
3
Antal toiletter
936 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.750.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.058 kr.

Udbetaling

290.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

35,029 / 28.033 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Ricco Clausen
home Søborg - Dyssegård

Områdechef & Ejendomsmægler, MDE

riccoc@home.dk

39 67 18 18

39 67 18 18