Ulriksdalvej 7, 2500 Valby

150 m2 villa

Kontant 9.498.000 kr.

Skøn og velindrettet villa


På grænsen til Frederiksberg ved Damhussøen

Er I på jagt efter et indflytningsklart hjem med hyggelig have og masser af plads til den stødt voksende familie, eller to familier der har lyst til at bo under samme tag? Så bør I se nærmere på Ulriksdalvej 7 i Valby på grænsen til Frederiksberg. Her får I intet mindre end 230 etagemeter fordelt på tre etager med stue, køkken, badeværelse, to toiletter, fire værelser, og vaskerum samt tre gode disponible rum i kælderen med masser af anvendelsesmuligheder.

Huset fra 1925 er gennemrenoveret fra kælder til kvist efter nutidige standarder. Indenfor er det moderne og det klassiske smukt afbalanceret i stuerne med originale stuklofter og fyldningsdøre samt en buet åbning med skillevæg, der afgrænser spiseafdelingen fra opholdsstuen. Køkkenet, med udsigt til haven, er velindrettet og ligeledes udført med skabe og skuffer i tidløst design, og stueplan afrundes af et nydeligt badeværelse og et af hjemmets fire fornuftige værelser.

På første sal findes yderligere tre værelser, hvoraf to af dem har gennemgang via franske døre. Her ligger desuden et toilet og et køkken med vask, ovn, kogeplade kombineret med en brusekabine.

I den højtliggende kælder får I yderligere tre helt nyt istandsatte rum. Kældergulvet er radonsikret, med klinker på gulvet, nye radiatorer og isoleret loft med indbygningspot. Sammenlagt giver det et utal af anvendelsesmuligheder samt et praktisk vaskerum som også fungerer som teknikrum for huset.

Haven er en rolig oase med plæne omkranset af hæk og høje træer, der skaber en grønne lomme midt i byen. Haven er tilmeldt projektet giftfri have og har derfor vokset usprøjtet i snart 30 år. Her kan hele familien derfor bekymringsfrit nyde solen på den sydvendte fliseterrasse.

6Antal rum
1925Byggeår
2Antal toiletter
839 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

9.498.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.927 kr.

Udbetaling

475.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

54,294 / 44.049 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jacob Andreasen
home Valby

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

jaan@home.dk

36 16 05 55

36 16 05 55