Udsigten 5, Nyråd, 4760 Vordingborg

190 m2 villa

Kontant 3.195.000 kr.

Bedre udsigt er svær at finde


Stor villa, beliggende i Nyråd - i gåafstand til skole, skoven, søen og indkøb


I skønne Nyråd, nær Vordingborg, ligger denne rummelige villa rigtigt godt for enden af blind villavej og med den skønneste udsigt til Hulemosesøen samt skoven i baggrunden. 
Nyråd byder både på skole, børnehave, indkøb samt en stor skov(Vintersbølle skoven), hvor der er rig mulighed for lange gåture, en træningstur på MTB eller i løbeskoene. 

Villaen er indrettet med en rummelig og møblerbar entre med gulvvarme og trappe til førstesalen. Fra entreen er der videre adgang til et værelse med gulvvarme samt det ene af husets to badeværelser. Dette badeværelse er med bruser. 
Stort og lyst køkken som ligger i åben forbindelse med et meget stort alrum/stue. Fra dette alrum er der udgang til en syd/vestlig terrasse samt haven. Der er et rigtigt godt lysindfald til køkken/alrummet. 
Der er også brændeovn i dette rum. 

Førstesalen er indrettet med to gode værelser samt et meget stort soveværelse eller stue, hvorfra der er udgang til en stor altan. Herfra er der den flotteste udsigt over søen og den grønne natur i og omkring Nyråd.

Til ejendommen hører en stor kælder, som indeholder to meget store disponible rum til f.eks. træningsrum, hjemmebiograf, billardstue eller bare en fed slyngelstue - mulighederne er mange alt efter behov. 
I kælderen er der også plads til vaskemaskine og tørretumbler. 
Fra kælderen er der også udgang til indkørslen. 

Haven er primært anlagt med græsplæne og er fint afskærmet med ranbeplantning/hæk, således man er meget ugenert på terrassen samt haven. 

En skønt og roligt område, som både kan gavne børnefamilierne men også det par, som bare ønsker ekstra plads at leve i. 

Der er gode busforbindelser i Nyråd og samtidig er der få minutters kørsel til motorvejen mod København til gavn for evt. pendlere. Fra Vordingborg er der også god forbindelse med tog til hovedstaden.
5Antal rum
1977Byggeår
2Antal toiletter
852 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.348 kr.

Udbetaling

160.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

18,415 / 14.621 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Thomas Emanuelsen
home Vordingborg

Ejendomsmægler & Valuar, Indehaver, Køberrådgiver

thema@home.dk

55 37 11 95

55 37 11 95