Tværskift 1, 6000 Kolding

156 m2 villa

Kontant 1.595.000 kr.

Velholdt villa klar til indflytning


Veludnyttede terrasser og en indbydende lukket have omkring huset

Lige uden for Nr. Bjert finder du denne imponerende bolig, beliggende i Eltang. Her får du muligheden for at erhverve et stort og smukt hus, der er klar til at flytte ind i. Huset blev oprindeligt opført i 1965, men det gennemgik en totalrenovering i forbindelse med en tilbygning i 2007, hvilket giver dig følelsen af at træde ind i en moderne bolig.
Boligen er omgivet af naturskønne omgivelser, tæt på Houens Odde og Gudsø Vig. Derudover er der kun 10 minutters kørsel til Kolding og 15 minutters kørsel til Fredericia.
Huset byder på følgende:
Ved indgangen er der en entre med indbyggede skabe. Et lyst køkken med rigelig arbejdsplads, der står i åben forbindelse med alrummet. Fra alrummet er der adgang til en rummelig stue, der oplyses af mange vinduer. Det er et hyggeligt sted med plads til hele familien. Fra alrummet er der direkte adgang til den store terrasse, hvor I kan nyde solens varme i sommermånederne.
Huset har tre store og lyse værelser samt to skønne badeværelser. Der er også indbyggede skabe i gangen. Hele huset er udstyret med gulvvarme og centralstøvsuger, der sikrer en behagelig komfort.
Til ejendommen hører en carport og et udhus, hvor pillefyret er installeret. Der er også et redskabsskur langs den ene side af huset.
Rundt om huset er der dejlige træterrasser, hvoraf den ene har en overdækning, der giver mulighed for at nyde det danske sommervejr uanset vejrudsigten.
Dette flotte hus giver dig virkelig meget for pengene! Ring og aftal en fremvisning.
4Antal rum
2007Ombygget
2Antal toiletter
1000 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.799 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,273 / 7.382 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Aldin Hibic
home Kolding Åpark

Ejendomsmægler - MDE

aldin@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33